Anyám a származásommal ( is) piszkál?
Figyelt kérdés
Zsidó származású vagyok apai ágról, és egyszer a magyar származású anyám, azt mondta nekem mérgében, hogy c..ny k..a Mennyire kell primitívnek lennie valakinek hogy sajàt gyerekére ( is) rasszista legyen? Pedig semmi rosszat nem csináltam.2020. júl. 12. 19:45
11/17 anonim válasza:
Az osztálytársaidtól pedig kérdezd meg: láttak ők bárhol is szőke törököt?
12/17 A kérdező kommentje:
Meg mikor anyám, valahogyan szóba elegyedett, egy roma fiatalemberrel, mondta neki hogy a maguk fajtájára hasonlít a lányom. Ez is valahogy rosszul tud esni.
2020. júl. 12. 21:01
14/17 A kérdező kommentje:
Persze vigyorogva mondta neki , primitíven a hátam mögött.
2020. júl. 12. 22:11
15/17 anonim válasza:
Anyukád eléggé el van tévedve. Egyrészt a zsidó és a cigány két olyan nemzetiség (jobb híján használom ezt a szót), ami ezer dologban különbözik egymástól, nincs közük egymáshoz. Mint ahogy a néger és a kínai sem ugyanaz. Másrészt a zsidó hitrendszer szerint a zsidóság anyai ágon öröklődik, tehát apád miatt te nem számítasz annak. De ha valóban ilyeneket mond rád a saját édesanyád, az az ő szegénységi bizonyítványa, nem lehet túl művelt, kifinomult jelenség.
16/17 anonim válasza:
Amugy most ha le akarsz menni a szintjere mondhatod neki azt h o tette szez a labat egy cigonak...
Ez a kerdes amugy szurrealis, bar itt mar semmin se lepodok meg.
17/17 anonim válasza:
Zsidónak nem számítasz, az anyai ágon "öröklődik". Cigány sem leszel attól, hogy barnább a bőröd. Te egy "sima" magyar vagy, zsidó származású apával, és kreolosabb bőrrel. A magyarok alapból nem egy északi típusú nép, rengeteg a barna bőrű köztünk, szóval nincs ebben semmi meglepő. Anyád elég primitív egy nő, ha ilyeneket mond. Megpróbálhatnál keresni az anyai felmenőidről képeket, mert szinte kizárt, hogy mind szőke-kékszemű-világos bőrű, mert a magyarok jellemzően nem ilyenek alapból. Aztán mutathatnád anyádnak, hogy tőle is jött ám ez a külső. Bár lehet jobb csak figyelmen kívül hagyni, ha ilyen suttyó. Osztálytársaidnak meg mondd, hogy retkes nácikkal nem állsz szóba. Esetleg ha rendszeresen zaklatnak a nemlétező zsidóságod miatt, akkor igazgató elé is viheted az ügyet, ilyenért ki is lehet rúgatni a kis köcsögöket, mert ez gyűlöletbeszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!