Hogyan lehetek roma származású?
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 18:51
3/11 anonim válasza:
Szerintem az vagy, csak még nem tudsz róla.
4/11 anonim válasza:
Menj be a roma önkormányzathoz és valld annak magad.
5/11 anonim válasza:
Sehogy ha nem születtél cigánynak
De a cigányok szivesen bevesznek egyébként mindenkit maguk közé
Mondjuk ha állandóan cirkuszolnak otthon veled, néha elvernek,megkéselnek, meg eltűnnek dolgaid meg a fizetésed le akarják nyúlni, ez majd a szakmával jár, csak mondom előre
6/11 anonim válasza:
Már megint kezded? Diploma, két nyelvvizsga, hamar lebarnulo ember...segélyt is akarsz most is? 😂😂😂
7/11 anonim válasza:
Megváltoztatod a vezetékneved Lakatosra vagy Rézművesre, esetleg Sztojkára, Orsósra, amelyik jobban megy a keresztnevedhez. :D Viccet félretéve, sehogy, ahhoz az kellett volna, hogy az egyik felmenőd roma legyen. Ha pedig úgy értetted a kérdésed, hogy "mégis hogy a fészkes fenébe lehetek roma származású (hiszen nem is látszik rajtam, sem a felmenőimen)?!", akkor a válaszom annyi, hogy GENETIKA. Ha elég távoli felmenőről van szó, illetve azóta egyik egyenesági felmenőd sem házasodott romával, nem igen valószínű, hogy kiütköznének rajtad a roma népcsoport jellemzői, de nem vagyok genetikus... :D
9/11 anonim válasza:
csak ha a felmenőid közt van. AZ arabra is esélyes, hogy lassan kaphatsz. De akkor az oszmán hódoltságig vissza kell vezetni.
10/11 anonim válasza:
Hát figyu! Sehogy! Max a szolárium, aztán valhatod magad annak. De ne is erőlködj.
23Roma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!