Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csodálkoznak emberek...

Miért csodálkoznak emberek hogy ha engem ki akarnának rabolni akkor én nem adok oda semmit??

Figyelt kérdés
Mondjuk úgyse mernek de tegyük fel, mindenki azt mondja odaadnà. Én meg azt mondom nem. Miért tenném? Mondjuk veszek le pénzt és ki akarnak rabolni miért adnám oda?? Még ha tízen jönnek se, ettől vagyok férfi. Ilyen a férfi, én azoknak is neki mennék. Ha ezt elmondom mit csodálkoznak?? Igazi férfi senkitől nem fél.

2020. júl. 11. 15:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
60%
Amilyen helyzetbe nem voltál még arról ne nyilatkozz. A bátorság a félelemből ered. Ha félsz hihetetlen dolgokra vagy képes de 5-8 emberrel elbánni még ha tudsz verekedni akkor is elgondolkodtató mert a valóság más mint a film.
2020. júl. 13. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!