Csak azok vesznek piros autót, akik energikusak? Van összefüggès a kettő között?
10-eske
*Valószínűleg az 1-es sosem vett még magának autót, ennyi ésszel nem is csodálom.
Ehhez képest 4 kocsim is volt:D Akkor kinek is az eszével van komoly probléma-a tiéddel:DD Köszi, hogy így elismerted:DD Én is igy gondolom:D
Szerintem az emberek többsége, akik autót vásárolnak, nem tehetik meg, hogy szín alapján is válogassanak.
Szóval egy szűkebb réteg az, akinek lehetősége van szín alapján is dönteni, viszont az ő esetükben el tudom képzelni, hogy kapcsolódik a személyiségükhöz, és az önkifejezés része.
Ez csak a személyes benyomásom, de amikor valaki ilyen élénk színeket használ akár csak ruhában, én arra szoktam asszocialni, hogy magabiztos, és szereti, vagy legalábbis nem bánja, ha rá figyelnek az emberek. A piros az szerintem mindenképpen egyfajta dominanciát sugároz. (25L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!