Magasságnövelő műtétet érdemes lenne megcsináltatni? 22/F 165 cm
Szeretnék barátnőt
Utálom ezt a magasságot. Fétfias akarok lenni. Nagy és erős akarok lenni.
Az életem csak depresszió, egy vesztesnek érzem magam, antiszociális lúzer vagyok.
Ezzel a magassággal nem lehet teljes életet élni, az emberek megvetnek, lenéznek, kevesebbnek tartanak. Ezt kár is tagadni. Most megy a médiában ez a black lives matter, de az még nekik sem jut eszükbe, hogy az alacsony emberek mellett is kiálljanak.
Van ez az Ilizarov műtét amivel lehet nőni kb 6 centit, nagyon költséges és fájdalmas, de talán megérné, mert boldogabb életem lehetne utána. Ha magasabb lennék pár centivel akkor talán nem bántana senki
Kérdező az ilyen mártír, lehúzó emberektől védd magad.
Semmi gond nincs veled.
Azért az a 171 sokkal jobb, mint a 165. 170-től felfele már nem alacsony.
Sportolás is jobban menne ha pár centivel magasabb lennék. Magasabb lennék, több izom lenne, erősebb lehetnék stb..
“170-től felfele már nem alacsony“
De az. A magyar férfi átlag 176 még mindig, ennyi erővel egy 160 centis nő sem alacsony (kórosan tényleg nem az, de alacsonynak számít attól még). Mellesleg a 6 cm növekedés távolról sem garantált. Lehet, hogy csak 168 leszel, akkor mit csinálsz? Eret vágsz?
A magasságnak meg az erőnek meg még mindig nincs lényeges köze egymáshoz, ilyen kis különbségnél még a súlycsoport sem biztosan változik. Alacsony maradsz így is meg úgy is és kész. Törődj bele. Mellesleg ez a műtét csak a lábaidat hosszabbítja, a vállad, hátad nem lesz szélesebb vagy a karod nagyobb tőle. Tehát “több izom” sem fog odaférni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!