Magasságnövelő műtétet érdemes lenne megcsináltatni? 22/F 165 cm
Szeretnék barátnőt
Utálom ezt a magasságot. Fétfias akarok lenni. Nagy és erős akarok lenni.
Az életem csak depresszió, egy vesztesnek érzem magam, antiszociális lúzer vagyok.
Ezzel a magassággal nem lehet teljes életet élni, az emberek megvetnek, lenéznek, kevesebbnek tartanak. Ezt kár is tagadni. Most megy a médiában ez a black lives matter, de az még nekik sem jut eszükbe, hogy az alacsony emberek mellett is kiálljanak.
Van ez az Ilizarov műtét amivel lehet nőni kb 6 centit, nagyon költséges és fájdalmas, de talán megérné, mert boldogabb életem lehetne utána. Ha magasabb lennék pár centivel akkor talán nem bántana senki
Nem vagyok szakember, egyszer láttam egy videót erről a módszerről, tényleg elég "brutálisnak" tűnik, és kockázatos.
De ha úgy gondolod, hogy ez pszichésen rendbe tenne téged, akkor talán érdemes belevágni.
Én a helyedben kihasználnám ezt a magasságot, aktívan sportolnék, sokkal jobbak az izületeid, mint nekem 195cm-el, sokkal sikeresebb tudsz lenni atletikusabb sportokban, esetleg sajátsúlyos edzésekben, calisthenicsben például.
Kovácsolj előnyt a hátrányból, vagy sírj tovább.
Bizonyítottan lehet nőni nyújtó gyakorlatokkal!
De óvatosan csináld, nehogy lesérülj!
Szerintem nem vagy alacsony! 165 cm mióta számít alacsonynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!