Egyes emberek miert nem vesznek be fajdalomcsillapitot, ha valami faj?
Nem a gyogyszermaffia konteosokra celzok es nem azokra, akiknek minden nap faj valami es nem hasznal(na) a gyogyszer.
De van egy rakas ember, aki inkabb szenved az akarmilyen fajasaval.
En regen azert nem vettem be, mert az altalam ismertektol sosem mult el a fejfajasom, viszont rossz kozerzetet okoztak.
Miota felfedeztem, hogy a Nurofen, helyesebben az Ibuprofen hatoanyag nulla mellekhatas mellett elmulasztja a fejfajast, arcureg- es elviselhetetlen menstruacios fajdalmat, azota azonnal beveszem.
Vannak ismeroseim, akik inkabb majdnem megdoglenek. De ami meg szebb, cigi, pia, mesterseges adalekanyag az rendben, de "tudod, en ellenzem a gyogyszereket".
Mert ha sokat eszed, akkor már nem fog hatni, mikor igazán fáj.
De gondolom nem volt még igazi fejfájásod, amit semmilyen gyógyszer nem mulaszt el
1. Nem hisznek abban, hogy használ.
2. Bizonyítottan náluk az adott termék nem használ.
3. Nincs nekik otthon.
4. Kevés van, és inkább félreteszik rosszabb időkre.
5. Egészségügyi okokból nem ajánlatos használniuk.
Én ritkán szedek,max havi egyszer egy AlgoFlexet ha megjön.
Anyám persze még ezért is leszid. Ő tipikus az a fajta hogy néha beteg de olyankor teljesen halni készül de ő akkor se vesz be idegen anyagot a szervezetébe,szerintem ez már csak szimpla butaság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!