Mit gondoltok egy ilyen emberről?
Az illető egy 42 éves férfi, aki annyira agresszív, hogy amikor először találkoznak vele az emberek elég sokan sírva fakadnak és mondják, hogy "na tűnjünk el most gyorsan". Simán lekever egyet idegeneknek ha felbosszantják vagy nem kapja meg amit akar.
Felesége van meg annak neveli a két mostohagyerekét, saját maga mondta, hogy eltörte már az ujját, csuklóját stb. annak a nőnek meg a két gyereknek. Utálja a gyerekeket, nem is akart sajátokat, de azt mondta, hogyha lenne sajátja akkor "azokat jobban szeretné". Az egyik gyereknek mikor összejött volna egy csaj azt mondta neki, hogy "én azt elveszem tőled".
Jól menő vállalkozó, pénzes és a felesége azt mondta neki mikor megismerte, hogyha nem lenne pénzes akkor már nem is lenne vele. A férfi azt mondja, hogy ő nem bánja hogy csak a pénzért van vele, mert egyébként nem lenne neki senki és fél az egyedülléttől.
Bevallja, a felesége is tudja, hogy megcsalta százszor, rendszeresen jár szórakozni, nőzik. Ő csak nevet a megalázott nőn, sokszor pont az ebből fakadó vitákból verte meg. Mindenki tudja róla, hogy utálja a nőket és a sírás kerülgeti ha a környezetében egy nő megcsalja, átveri a férfit stb. A felesége előtt sokáig nem volt senkije és eljárt bordélyházakba is párszor. Pofátlanul rátapad minden nőre, fogdossa őket meg lehúzogatja a ruhát róluk (velem is megtette már). Azt mondja "neki nem lehet nemet mondani" meg akadékoskodik, hogy "de tudom, hogy tetszem neked". Azt hiszi, hogy minden nőt megkaphat pénzzel és bár nem vagyok biztos benne de sejtem, hogy verték már át, húzták le őt pénzzel.
Amikor rákérdeztem nála, hogy mitől megy neki ennyire a vállalkozás leordította a fejemet, mert valójában adócsaló, több országban is van leányvállalata a cégének, úgy tud csalni és átveri a megrendelőket. Azt mondja imádja a pénzt, bármire képes érte és ha meg kell verni valakit pénzért vállalja.
Társaságban gyakran mesél disznóvicceket, néha erőszakolós vicceket is és élvezi a reakciókat. Ha szóba kerül valaki balszerencséje elkezd hahotázni, akkor is ha nem ismeri az illetőt. Elöl hiányzik egy foga, azt mondja az exnője ütötte ki neki mikor egyszer balhéztak. Az apja ütötte gyerekkorában, a mai napig összeverekednek néha ha összefutnak.
Mikor először találkoztam vele én csodálkoztam, hogy még nem ül börtönben, miatta szereztem be egy önvédelmi eszközt, amit magamnál tartok ha tudom, hogy a közelben lesz.
elsöre eleg hihetetlen sztori, de ha esetleg igaz, borzalom lehet ilyen allattal/allatkent elni.
Csodalkozom, hogy nem vertek meg ki a szart belöle.
Azt gondolom, hogy vagy eröszakos veget fog erni az elete (kinyirjak, vagy lecsukjak) vagy pedig hirtelen elviszi egy sztrok, vagy szivinfarktus. Sokan meg fognak könnyebbülni ekkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!