Mit gondoltok egy olyan emberről, aki szerint az életben elég csak szépnek lenni, hogy mindent elérhess?
Figyelt kérdés
Én személy szerint azt, hogy naiv, mert az emberek irigyek lennének, ő meg szerintem azt hiszi, hogy népszerű lenne.2020. júl. 8. 00:55
11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mennyire könyvelhető el sikernek az, hogy elveszi egy gazdag férfi, szerintem sokan (akinek esze van) akkor is átgondolnák ezt, ha ott lenne a lehetőség. Az influencerekről szintén nem tudom, hogy sikernek könyvelhető-e el,amit művelnek, mert igazából szerintem itt senki se lát mögé, márpedig valószínűleg adják alájuk a lóvét, ráadásul manapság már szépnek sem kell lenni, ha ott a photoshop meg a filterezett kamera. Gyanítom, hogy élőben csalódást okoznának.
2020. júl. 8. 11:33
12/12 Miss Endzsi válasza:
Nagy előny, de direktben nem muszáj felhasználni, én csak elfogadni szoktam pl, nem kell fizetni a buszon, elnézik a büntetést, kedvesek velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!