Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én megölök egy pszichopatát...

Ha én megölök egy pszichopatát akkor jó ember vagyok vagy rossz?

Figyelt kérdés
Csak mert a pszichopaták a leggonoszabbak ezek a Földön. Ha én megölök egyet akkor a társadalom elfog ítélni? Csak elméleti kérdés.

2020. júl. 7. 11:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés: ha önvédelem, akkor talán. Ha "vendetta", akkor nem. Ma már nincs hóhérság, így az önbíráskodás nem szerencsés, még ha igaza is van az elkövetőnek.

A pszichopatákat ma már kezelni szokták az erre alkalmas intézményekben.

2020. aug. 6. 17:37
 22/28 anonim ***** válasza:
77%

Egyértelműen rossz.

Sőt, már msot egy rossz ember vagy attól, hogy egy egyébként rendkívül széles tünetspektrumot mutató betegeket úgy tüntetsz fel, mint valami kiirtandó hulladékot. Igazából közel állsz Adolf Hitlerhez.

2020. aug. 7. 01:54
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem minden pszichopata gonosz. Olvass utána ennek a szónak szerintem.

És igen, el lennél ítélve jogosan mert gyilkos lennél. Semmivel különb mint akit gyűlölsz. Az nem indok hogy "szétcseszte" az életedet bármit is jelentsen ez.

Csakhogy értsd. Ha valaki ki tud oltani egy életet szándékosan azzal valami komoly baj van. Ha erre képes valaki akkor a börtönben a helye. Veszélyt jelentené másokra is, mert jogosan hinnénk azt hogy csak így tudod megoldani a problémádiat. Egy ilyen emberrel még egy utcában se szeretnék lakni. Honnan tudjam hogy nem forral ellenem valamit csak mert csúnyán néztem rá?

Mellesleg a mellett hogy elítélnének az emberek is és be is zárnának a fájdalmad megmaradna. A fájdalom nem tűnne el.

2020. okt. 27. 09:32
 24/28 anonim ***** válasza:
53%
Se nem jó, se nem rossz, "csak" kicsit nemnormális .... :-(
2020. okt. 27. 13:09
 25/28 anonim ***** válasza:
53%

az hogy pszichopata, nem azt jelenti hogy orjono baltas gyilkos, lehet csak siman egy olyan fonok aki az alkalmazottait kihasznalja, manipulalja, a feleseget megcsalja (es ezek mellett szakember igazolta nala a pszichopatiat).

ha megolod, nem lesz a “szetcseszett” eleted semmivel se jobb, sot rosszabb lesz, mivel bortonbe kerulsz, es onnan aztan nehez lesz talpra allni.

hogyan tette ez az illeto tonkre az eleted ? lehet nem is olyan drasztikus a problema, es tudnank segiteni rajtad

2020. okt. 27. 18:58
 26/28 anonim ***** válasza:
utolsó, nem attól lesz valaki pszichopata, hogy egy szakember igazolta, hogy az. talán csak attól a pillanattól pszichopata, hogy az orvos aláírta a leletet? Nem, egész életében az volt, azelőtt is, hogy kiállították volna róla a bizonyítványt.
2020. okt. 27. 20:06
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
igy igaz, egesz eleteben az volt, csak arra utaltam, hogy az emberek szeretik minden kellemetlen, durva emberre rasutni hogy pszichopata
2020. okt. 27. 20:28
 28/28 anonim ***** válasza:
igen, sajnos a gonosz, hazug emberek többsége az is. a valóság egész más, mint amit a hivatalos statisztikák meg mernek mutatni.
2020. okt. 27. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!