Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha én megölök egy pszichopatát...

Ha én megölök egy pszichopatát akkor jó ember vagyok vagy rossz?

Figyelt kérdés
Csak mert a pszichopaták a leggonoszabbak ezek a Földön. Ha én megölök egyet akkor a társadalom elfog ítélni? Csak elméleti kérdés.

2020. júl. 7. 11:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%

"Igen szándékos emberölés volt"

Mi?

2020. júl. 7. 13:19
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
nincs jogod eldönteni, hogy ki éljen és ki ne. egy gyilkosnak sincs igen, de őt is pontosan ezért ítéljük el, mert istent játszott és eldöntötte. sokszor megértem az emberek frusztrációját, de az nem egy élhető társadalom, ahol az emberek önbíráskodhatnak. (pl. mi van, ha tévesen ítélted meg az adott embert?)
2020. júl. 7. 16:20
 13/28 A kérdező kommentje:
#6 Mert szét cseszte az életemet?
2020. júl. 9. 05:40
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ö pszichopata te meg gyilkos. Na melyik a jobb
2020. júl. 9. 08:40
 15/28 anonim ***** válasza:
94%
És honnan tudod, hogy pszichopata? Ha az, lehet, még jobban szétcseszi, ha megpróbálod megölni.
2020. júl. 9. 10:22
 16/28 anonim ***** válasza:
75%
ez egy születési rendellenesség (olvass utána), így születtek, képtelenek a szeretetre, empátiára stb. és attól, hogy valaki pszichopata, még nem lesz gyilkos. szóval adott egy beteg ember, akit te csak emiatt megölnél. igen, 100%-ig jó ember vagy, kaphatsz is egy kitüntetést
2020. júl. 9. 14:38
 17/28 anonim ***** válasza:
85%

Gyilkolsz. Mindegy, hogy kit. Ezzel el kell számolnod önmagad és a társadalom előtt is.

A pszichopaták pedig megdöbbennél, milyen sokan vannak, és többségük teljesen ártalmatlan. Vicces volt, amikor egy pszichopaták agyát vizsgáló kutató arra jutott, hogy az eredmények alapján ő maga is az.

2020. júl. 11. 22:07
 18/28 Dorci1999 ***** válasza:
65%
Rossz.
2020. júl. 12. 00:55
 19/28 anonim ***** válasza:

A törvények es társadalmi normák szerint a rosszba sorolnának.

Ehhez azonban nem kell öldöd, elég ha megtudnád tenni de a következmények miatt nem mered.

Ha meg is teszed, akkor bizonyítottan leszel rossz ember.

Ha nem teszed meg akkor eltitkolhatod, és nem lesz következménye.

2020. aug. 6. 00:13
 20/28 anonim válasza:

Gondolati szinten sok ember ölt volna már meg egy másikat. Még jó, hogy ennyi nem elég. Akkor börtön városok lennének meg gondolatrendőrség.

Ezt félretéve... amíg nem tesz olyat mások ellen ami büntetést érdemel addig miért akarnád megölni?

2020. aug. 6. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!