Ki mit kezd az életével?
Nyilván dolgozni azt kell de azon kívül?
Hosszú válaszokat várok.
Előre is köszönöm szépen,további szép napot 🙂
10#
Szerintem ezt nem vagy csak nagyon nehezen lehet tanítani. Konkrétan az egész életfelfogását meg kell változtatni az embernek. De egyébként ennek a módszernek is amit én használok, van hátulütője, például olyan helyzetekben sem aggódom amikor azért rá kéne picit görcsölni a dolgokra hogy jobb eredményt hozzak. Szóval van ennek is negatív oldala. De alapvetően jó hogy így fogom fel a dolgokat szerintem, kellenek ilyen emberek is a világba meg persze olyanok is akik aggódnak sok dolgon.
#12. Hogy tudnál túllépni azon a te felfogásod szerint, ha mondjuk anyagilag a padlón lennél és nem vennének fel sehova?
Szeretném megtanulni ezt a felfogást, mert sokkal könnyebb lenne az életem, de nem tudom hogy fogjak hozzá.
Számomra az élet értelme az, hogy a létezésemet magasabb szintre emeljem. Ezért is olvasok szinte megállás nélkül, hosszú évek óta. Mindenfélét. Szépirodalmat, történelmi könyveket, szórakoztató irodalmat, életrajzokat, szakkönyveket, pszichológiát, filozófiát, nyelvészetet. Minél többet fel akarok szívni magamba abból a tudásból és élményanyagból (de nem adatokból) amiket az emberiség az utóbbi 2-3 ezer évben összehordott.
Fontos számomra a személyiségem kiterjesztése, a zene, a mozgás, a tánc, a rajzolás, festés. Mindenféle művészeti önkifejezés. Van, aki ezt a munkájában találja meg. Egy időben én is így voltam, de mostanában nem így érzem, tehát váltani fogok.
Van egy gyerekem, szülőként is totálisan megvalósítom önmagam, mégpedig a gyerek elnyomása, nyüstölése nélkül. Azzal, hogy lehetőséget teremtek neki és példát mutatok arról, hogyan érdemes belevetni magadat az életbe és magadba szívni minden cseppjét.
Számomra ezek a legfontosabb dolgok az életben.
17#Ez igaz.
Sajnos az én anyukám mesevilágban nevelt nem rosszból gondolom csak jót akart, apukamnak nem volt ideje mert sokat van távol munkája miatt ő azért megpróbalta a valóságot adni mikor itthon volt legalább is ezt éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!