Más se tud nappal, szép időben olvasni, filmet nézni?
Az a helyzet, hogy nagyon szeretek könyvet olvasni, meg filmeket nézni is, de a késő-tavaszi, nyári "strandidőben" semmim nem kívánkozik egyik tevékenységre sem. Valahogy teljesen az van bennem, hogy strandra mennék, vagy egy ligetbe piknikezni...
Más is ilyen kattant? :)
Én nagyon félek a darazsaktól, méhektől (meg úgy általánosságban minden repülő cucctól, mert nem tudom eldönteni, mi az és azt hiszem, méh vagy darázs). Ha úgy vesszük, én így vagyok kattant.
Emiatt a kutyával is "rettegés" kimennem az udvarra.
Szóval nekem tökmindegy, milyen évszak van, szívesen olvasok/filmezek télen-nyáron.
Kivéve, ha mondjuk uzazás közben olvasok és a vonaton/buszon berepül egy darázs.
En a kertunkben vagy a nappaliban, ahonnan kilatni oda, nem tudok olvasni. Annyira szep, valtoznak a fenyek es rengeteg fele madar, mokus jon-megy.
Kis szobacskaban jo, vagy agyban fekve.
Itt sajnos strandido nincs, nem magyar, de otthon nyariruhaban fak alatt, arnyekos oldalon mennek, mennek Budapesten, az biztos.
Én időjárástól függetlenül bármikor szeretem ezeket a cselekvéseket csinálni.
A forróságot nem bírom így kétszer átgondolom,hogy menjek valahova.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!