Mivel foglalja le magát vagy így is kérdezhetnem mit csinál egy átlagos nap egy ember???
En reggel kelek 6:00 megyek a fürdőbe, wc-n kakkantok, majd maszturbálok, utána hideg vízes zuhany,
Ezután főzök kávét, közben macskát etetek, majd évszak függő, vagy a konyhában, vagy a teraszon megiszom a kávét., kimegyek megetetem a csirkéket, fürjeket és a kutyát.
Bemegyek, felkeltem az asszonyt, mert 8ramegy dolgozni.
Előkészítem a napi kajámat, húst pepácolok ilyenek, majd bepakolom a hűtőbe,(időszakos böjtölök,csak este eszem, 18-22óra között.)
Fél 9-9 felé kimegyek a műhelybe, köszönök az alkalmazottjaimnak, megnézem, mindenki tudja e a dolgát,ha esetleg nem, átbeszéljük, mit kéne csinállni. Nekiállok én is melózni.
16:00 körül kiesik a szerszám a kezemből, alkalmazottak elmennek haza. Ilyenkor általában neki áll9k személyes projekteknek amiket nem pénzért, hanem hobbiból, gyakorlásból csinálok. (Ja asztalos vagyok, ezt eddig kihagytam)
18:00kor bemegyek a műhely konyhájába és megfőzöm a kajámat, csaladtól külön eszem, külön kosztot ugyanis így tudom csak biztosan a mennyiségeket követni (voltam 160kg dagadt állat is most alig vagyok 85kg)
Kaja után várok 1, 1.5 orát, addig családdal vagyok, majd feleségemmel fél 8-8 felé elmegyünk futni ilyenkor szabadban, télen konditerembe futógépen. 9felé lefektetjük a gyerekeket, mesét olvasok nekik, addig amíg el nem alszanak.
Ezutan szeretkezem az asszonnyal, aztán alszunk, reggel 6kor felkelek, megyek a fürdőbe, kakkantok és maszturbálok... stb
Jelenleg így telnek az átlagos hétköznapjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!