Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mivel foglalja le magát vagy...

Mivel foglalja le magát vagy így is kérdezhetnem mit csinál egy átlagos nap egy ember???

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok ti szerintetek mit csinál egy átlagos ember egy nap mivel foglalja le magát mondjuk nyáron például felkel el 9 kor vagy 8 -kor azután mit eszik mit iszik mivel foglakozik mennyit alusznak az egymberek vagy hogy telik szerintetek napja?? Mikor szok vásárolni vagy hogyan zajlik ez le???
2020. júl. 3. 10:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Én is dolgozom 7-16-ig, minden héten 5 napot,utána otthon csinálom a dolgom.Mosogatás,fünyírás kert gondozás stb.Aztán este 8-tol pihizés...
2020. júl. 3. 10:52
 12/17 A kérdező kommentje:
aha
2020. júl. 3. 10:58
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

En reggel kelek 6:00 megyek a fürdőbe, wc-n kakkantok, majd maszturbálok, utána hideg vízes zuhany,

Ezután főzök kávét, közben macskát etetek, majd évszak függő, vagy a konyhában, vagy a teraszon megiszom a kávét., kimegyek megetetem a csirkéket, fürjeket és a kutyát.

Bemegyek, felkeltem az asszonyt, mert 8ramegy dolgozni.

Előkészítem a napi kajámat, húst pepácolok ilyenek, majd bepakolom a hűtőbe,(időszakos böjtölök,csak este eszem, 18-22óra között.)

Fél 9-9 felé kimegyek a műhelybe, köszönök az alkalmazottjaimnak, megnézem, mindenki tudja e a dolgát,ha esetleg nem, átbeszéljük, mit kéne csinállni. Nekiállok én is melózni.

16:00 körül kiesik a szerszám a kezemből, alkalmazottak elmennek haza. Ilyenkor általában neki áll9k személyes projekteknek amiket nem pénzért, hanem hobbiból, gyakorlásból csinálok. (Ja asztalos vagyok, ezt eddig kihagytam)

18:00kor bemegyek a műhely konyhájába és megfőzöm a kajámat, csaladtól külön eszem, külön kosztot ugyanis így tudom csak biztosan a mennyiségeket követni (voltam 160kg dagadt állat is most alig vagyok 85kg)

Kaja után várok 1, 1.5 orát, addig családdal vagyok, majd feleségemmel fél 8-8 felé elmegyünk futni ilyenkor szabadban, télen konditerembe futógépen. 9felé lefektetjük a gyerekeket, mesét olvasok nekik, addig amíg el nem alszanak.

Ezutan szeretkezem az asszonnyal, aztán alszunk, reggel 6kor felkelek, megyek a fürdőbe, kakkantok és maszturbálok... stb

Jelenleg így telnek az átlagos hétköznapjaim.

2020. júl. 3. 13:50
 14/17 A kérdező kommentje:
piha nem semmi vagy utolsó hozzászolló
2020. júl. 3. 15:42
 15/17 anonim ***** válasza:
7-8-kor kelek, megetetem a macskákat, zuhanyzom, reggelizek, 9-re elmegyek edzeni. Fél 11-re bent vagyok a munkahelyemen, beszélgetünk, kávézunk, 11-kor kezdünk, 6-7 körül végzek (szolgáltatás). 20 perc hazasétálni, utána csinálok vacsorát, döglök, olvasok, írok, rajzolok, makettezek, xboxozom, macskazom, mikor mihez van kedvem. Éjjel 2 körül alszom el. Hétvégén tovább alszom, meg akkor vásárolok, takarítok, de tobbnyire ugyanazt csinálom, mint hétköznap esténként.
2020. júl. 3. 22:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Általában az emberek nagytöbbsége hasonlóan ugyanolyan életet él, mint a másik, csak más időintervallumban lát el dolgokat, van épp valami cselekedni valója.
2020. júl. 3. 23:14
 17/17 A kérdező kommentje:
jah értem
2020. júl. 4. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!