Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Visszataszító,ha egy nő karja...

Visszataszító,ha egy nő karja szőrös?

Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 05:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
Egyáltalán nem.
2020. júl. 3. 07:48
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Már hogy lenne az? A legtöbb lánynak a karján nem olyan erős a szőr, hogy ez zavaró legyen. Inkább az a fura, amikor teljesen csupaszra le van szedve.
2020. júl. 3. 08:09
 13/23 anonim ***** válasza:
55%

Egyszer láttam egy gyönyörű fiatal lányt, akinek nagyon durván szőrös volt a karja. Tényleg csodaszép volt a csaj, vékony, szép arcú, jó alakú, csinos, ápolt és szőke. Nyár volt, ujjatlan felső volt rajta. Nagyon sűrű, szerencsére szőke szőr volt a karján, de így is nagyon látszott. Majdnem mint egy férfi karján. Szerintem őt nem zavarta, vagy már megszokta.

Mivel egy tényleg gyönyörű lányról volt szó, viccesnek és aranyosnak találtam. Egyedi azonosítójel, ezer közül is felismerhető. Csúnyább lányon főleg ha sötét színű a szőr, valószínűleg nem tetszett volna, de őt így is aranyosnak láttam.

2020. júl. 3. 08:13
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
A fekete szőr szerintem gusztustalan rajta. Olyan, mint egy gyengébb lábszárszőr. A szőkés pihék nem zavaróak
2020. júl. 3. 10:03
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Nekem saját magamon nem tetszik, ezért leszedem. De irigylem azokat, akiknek olyan gyenge és/vagy világos, hogy nem kell foglalkozniuk ezzel.
2020. júl. 3. 10:21
 16/23 Sunshinedoll ***** válasza:
66%

Minden nő karja szőrös, csak van, aki eltávolítja. Ha a nőnek tilos lenne szőrösnek lennie, akkor nem nőne szőre.

Éppen ezért, tök természetes, vagyis nem visszataszító.

2020. júl. 3. 15:18
 17/23 anonim ***** válasza:
33%
Akkor szerintem gyerünk vissza a középkorba és minden nő legyen szőrös is mindenhol meg bajszos is
2020. júl. 3. 15:20
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem csúnya. Nekem is szőrös a kezem, nyáron annyira nem, de télen kicsit erősebb, viszont nem fogom minden nap borotválni, mert minek... 18/L
2020. júl. 3. 18:40
 19/23 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nem csúnya.Az enyém elég sötét és dús de nem zavar.

Mindenki képes eldönteni,hogy saját magán mennyire zavaró, és leszedi vagy sem.Senkinek nem feladata megmondani,hogy mit csináljon más a testével.

2020. júl. 3. 20:19
 20/23 anonim ***** válasza:
12%

borzasztóan rontja az összképet

ha valaki megválik tőle gyantával vagy epilátorral, azzal nem lőhet mellé

nem értem miért jó egyes csajoknak h könyök alatt chewbaccásat játszanak

2020. júl. 4. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!