Lányok, egy év alatt kb. hány idegen/távoli ismerős srác ír nektek facebookon ismerkedési célból?
Figyelt kérdés
Szoktatok rájuk válaszolni?2020. júl. 2. 19:56
21/24 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nincsenek az ismerőseim között olyanok akiket nem ismerek valójában, azt a mappát meg nem szoktam nézni ahova az idegenek üzenetei érkeznek.
Lehet hogy 0 lehet hogy 100, nem tudom, és nem is érdekel. :D
26n
22/24 anonim válasza:
Facebook-on 5-nél kevesebb.
Itt 100 felett...
23/24 anonim válasza:
Van olyan, hogy egy héten több ilyen is van, máskor meg hónapokig egy sem. Évi olyan 20-25 ismeretlen ír, nem szoktam válaszolni, egyszer tettem kivételt, amit azóta is bánok.
24/24 anonim válasza:
Nekem írt egy kb 40-es pasi, úgy hogy én húsz éves vagyok. Nyilván nem írtam vissza. Meg írt egy pasi is, akit látásból ismertem, vele beszélgettem egy ideig, de túl nagyképű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!