Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, egy év alatt kb. hány...

Lányok, egy év alatt kb. hány idegen/távoli ismerős srác ír nektek facebookon ismerkedési célból?

Figyelt kérdés
Szoktatok rájuk válaszolni?

2020. júl. 2. 19:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%

Évi talán 4-5 ilyen eset van. De mostanában egyre ritkább szerencsére.

Mindig válaszolok, de olyan stílusban, ahogy ő is.

Megmondom a srácnak, hogy van barátom. Esetleg ajánlok valamit, hogy hogyan vagy hol próbálkozzon, ahol több sikere lehet.

2020. júl. 2. 20:26
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

4-5. Pár éve több volt, de változtattam a beállításokon. Van amikor észre sem veszem, ha írnak, mert a facebook kéretlennek veszi és nem értesít. Van amit egy év múlva láttam meg. Ha látom az üzenetet és letud írni két épkézláb mondatot, normálisan visszautasítom.

Nem szeretem, ha írkálnak főleg ha kerülgetik a forrókását és egy fél nap mire kiböki, hogy randizni akar. Ha meg ezelőtt visszautasítom rögtön védekezik, hogy csak barátkozni akar.

2020. júl. 2. 20:26
 13/24 A kérdező kommentje:

Én eddig 4 lánynak írtam így, nyilván egyikből se lett semmi, de legalább ketten visszaírtak és beszéltünk valamennyit. De igazából már ismerkedni sincs kedvem, tök lehangoló, hogy mindenki visszautasít akár tinderen vagy élőben is.

Annyira szélsőséges ez az egész. A lányok tök sok megkeresést kapnak, ezért a fiúk azt hiszik nekik tök könnyű. De közben meg a lányok is azt hiszik, hogy a fiúknak könnyű dolguk van, mert hogy sok lánynál próbálkoznak és hogy milyen sok az "olyan" lány.

2020. júl. 2. 20:41
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
0
2020. júl. 2. 21:12
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

"szia! bocsi, nem szeretnék online ismerkedni! tinderen előbb lesz kapásod, oda azért regisztrálnak a lányok, hogy rád találjanak. ;) "

Én mindig ezt a sablon szöveget válaszolom. A legtöbben utána tovább próbálkoznak, olyankor jön a tiltás

2020. júl. 2. 21:19
 16/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ez korrekt válasz :)
2020. júl. 2. 21:28
 17/24 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nagyon maximum írnak évente 10-en, legtöbbször szoktam is válaszolni. Ha pedig nem, az azért történik, mert olyan primitív stílusban tették, hogy nem igazán szeretnék rá reagálni.
2020. júl. 2. 22:43
 18/24 anonim ***** válasza:
3%
Nos nagyon el vannak tévedve a nők. Az általuk olyan gyakran hiányolt kezdeményezés pont abból áll, hogy beszélgetést kezdeményezünk, akár idegennel is. Ezt persze lehet normális és kevésbé normális módon tenni. Volt olyan, hogy én is ráírtam egy lányra, mert ő tűnt álmaim nőjének. Egy hónapig jártunk utána, végül nem működött a dolog, de akár működhetett volna is.
2020. júl. 3. 09:26
 19/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ebben is szelsosegek vannak, vannak akik nagyon sok megkeresest kapnak (nyilvan a szep lanyok), meg vannak akik meg alig vagy semmit.
2020. júl. 3. 09:57
 20/24 anonim ***** válasza:
71%

Életem első 0% -os válasza..

Bár nem tudom miért pontoztak le ennyire és ennyien, továbbra is kitartok a véleményem mellett. Ha valaki katasztrófális nyelvtannal és/ vagy helyesírással odabök egy mondatot, akkor szerintem érthető, hogy nem szívesen írnék neki vissza.

2020. júl. 3. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!