Mi a legnagyonn bizonytalanságod magadon/magadban?
Figyelt kérdés
Bocsi, az insecurity szóra gondoltam, magyarul nem tudom máshogy.2020. jún. 30. 16:32
2/12 anonim válasza:
A péniszem. Nem igazán impresszív (enyhén fogalmazva), ráadásuk van egy minimális fitymaszűkületem is.
Az egésznek ad egy plusz kontúrt az, hogy - egy anonim fórumon ezt le merem írni bármiféle álszerénység nélkül - a "lányok álma" vagyok.
Sportolok, hibátlanul nézek ki, a mindenkori társaság epicentrumát képviselem, az intellektusomra sem lehet panaszom, valamint "jó családból" származom.
Óriási gát ez számomra, még urulógushoz sem merek fordulni.
5/12 anonim válasza:
Sosem voltam még megelégedve a testemmel, valószínűleg soha nem is leszek. "Gyógyult" anorexiás vagyok, nem tudom, hogy még nem gyógyultam meg rendesen, vagy alapjáraton vagyok ilyen elb@szott, de hiába fogom fel ésszel, hogy az 55kg tökéletes a 170 centimhez, gusztustalannak látom magam. Már csak azért nem fogyok, mert nem akarok meghalni, meg mert voltam már 38 kg is, és akkor is ugyanilyen gusztustalannak láttam magam, úgyhogy tökmindegy, így legalább van energiám.
7/12 anonim válasza:
Wow! Meglepőeket írtok. Ezek alapja mind a társadalmi elvárásokból fakad. :(
8/12 anonim válasza:
Minden helyen úgy érzem, hogy nem passzolok oda.. Rengeteg társaságban megfordultam már de szinte mindenhol azt kaptam, hogy “rossz korba születtem”.
9/12 anonim válasza:
Hogy mi lesz velem nyugdíjas koromban, ha még akkorra se tudok összehozni valami ingatlant, és ott állok majd 70+ évesen és a nyugdíjamból kell fizetni egy albérletet is meg megélni.
10/12 anonim válasza:
Hogy nem merek olyan lenni, amilyen valójában vagyok, mert folyamatosan a környezetem véleményén kattog az agyam. Az igény a változtatásra már felmerült bennem, tehát már a jó úton vagyok, már csak el kell indulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!