Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek Rubint Rékáról?

Mi a véleményetek Rubint Rékáról?

Figyelt kérdés
Én bírom és tisztelem mint edzőt, hiszen nagyon sokat dolgozik. Viszont nagyon iritál benne az, hogy a rajongóival el akarja hitetni, hogy neki hú de nagyon tökéletes az élete, holott senkinek se az, se gazdagnak, se szegénynek..Ő meg mindig rakja föl az instára a ,,jajj norbi szerelmemtől virágot kaptam mingyá elolvadok" vagy, hogy ,,jaj a norbika azt mondta hogy én vagyok a világ legjobb anyukája jajjj". Egyszerűen ez engem idegesít. Azt akarja mindenki szájába nyomni, hogy jajj ő milyen boldog meg milyen tökéletes élete van. Félreértés ne essék, nem vagyok irigy, én se panaszkodhatok a családomra se anyagi se érzelmi szempontból de tudom, hogy Magyarországon az emberek nagy hányadosa nem él jól, szegényen él, ezért nem is pakolom ki a LV táskámat az instára, mint ez a nő...

2020. jún. 30. 14:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

Ez a baj veletek.... Azt várjatok vadidegen celebektol hogy valamiféle úttörő messiások legyenek akik azért léteznek hogy példát mutassanak nektek. Nem kell őket piedesztalra emelni. Nem Réka feladata, hogy gondoskodjon a te, az én, vagy az ország bármely más lakosának lelki békéjéről (vagy politikai mozgalmakról, ha már az egyik válaszoló felhozta a blm-t) azáltal, hogy nem posztol a saját közösségi média felületén azt, amit csak akar.

Nem engedhetek meg magamnak egy csomó mindent, de ettől nem zavar ha látom, hogy valaki más megengedhet,hiszen az én életemre nincs hatással sem az, ha Réka szegénynek tettét magát, de az sem, ha néha kiposztol valami drágát.

Megdolgozott érte, megteheti. Jobban idegesít amikor olyanok vagyonát tolják a képembe akik nem dolgoztak meg érte (pl amikor látok egy cikket mészáros Lőrinc vagyonáról, kinyilik a bicska a zsebemben)

Rékáról emberileg az a véleményem, hogy - mint ahogy mondtad - évtizedeken keresztül baromi keményen dolgozik/dolgozott felnevelt két gyereket sikeresen, és annak ellenére, hogy mióta csak a koztudatban van, az emberek nyíltan tiszteletlenek vele, viccet csinálnak a kinézetéből (20 éve hallgatom hogy "hihi-haha Rékának lófeje van, nagyon vicces vagyok") és rajta verik le az emberek, ha Norbi valami hülyeséget csinál, az interjúi és különböző megnyilvánulásai alapján még mindig pozitív, és összességében kedves kellemes személyiségű embernek tűnik.

De még ha ez nem is lenne igaz rá, az sem lenne lényeges. Rékának az a dolga hogy segítsen az embereknek egészségesnek maradni, és semmi több.

2020. jún. 30. 17:04
 12/20 anonim ***** válasza:
A stílusa nem jó, a külsője jó.
2020. jún. 30. 17:15
 13/20 A kérdező kommentje:
7/12: Nem az a bajom, hogy az élete boldog pillanatait rakja fel az instára, hanem az, hogy mindenhol úgy adja elő, hogy az ő élete tökéletes. Például amikor össze volt zárva Friderikusszal, akkor is elmondta, hogy ,,jajj ők már 15 éve imádják egymást a Norbival meg hogy nem bírnak egymás nélkül aludni mert ok olyan ragaszkodoak meg romantikusak meg jajj”. EZ a bajom.
2020. jún. 30. 23:48
 14/20 A kérdező kommentje:

Az meg a másik, hogy amikor Bencével elmentek sütit enni (konfortzóna) akkor azt hazudta, hogy ő már 120 éve nem evett sütit és hogy olyan undoritoak meg jajj en ezekre ranezni se tudok szivesebben ennek jungelben bogarakat jajj.

Egyébként meg én se értem, hogyan szeretheti ennyire ezt a norbit. Alacsony, nem is néz ki jól, nagyképű, beképzelt, meg picit buta is..

2020. jún. 30. 23:53
 15/20 anonim válasza:
100%
Én igazból nem foglalkozom az életével.. a tornáira tornázom és ennyi.
2020. júl. 12. 12:09
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Az, hogy egy hiteltelen, buta, fejlődésre képtelen anyák szégyene, aki már szarrá kokózta magát.
2020. szept. 22. 19:12
 17/20 anonim ***** válasza:
50%

10

Egy magyarnak mégis mi köze a blm-hez?

2020. nov. 23. 08:50
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Egy buta cigányné. Egy cigány, aki magát csodákatosan szépnek képzeli, holott a csaló férje nyakán él. Egész nap tornázgat, a sok hülye meg fizet érte. S van akinek még tetszik is az ízléstelen cigányasszony. Rubint... Jó hogy nem Sárgaréz, testvérem...
2021. jan. 2. 19:21
 19/20 anonim ***** válasza:
90%

17

Azért gondolom így, mert a probléma, akkor is probléma, ha minket közvetlenül nem érint. A másik pedig, hogy ez egy globális probléma, mert mind emberek vagyunk ugyanolyan alapvető emberi jogokkal.

+ Amióta kikövettem Rékát, Viszkok Fruzsit és társaikat azóta sokkal minőségibb az insta feedem.

2021. jan. 2. 19:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogyan tornázik meg edz minden nap, de olyan lapos a feneke hogy a palacsinta megirígyli. Manapság az internet dugig van azzal, hogyan gyúrjunk fenékre, hogy szép formás, félholdas-íves legyen, Réka meg egy vágódeszka fenékkel osztja az észt? Szerintem nem nőies, az alakja túl vékony, szálkás.
2021. jún. 17. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!