Létezhet hogy valaki szeret új dolgokat megtudni a világról, tájékozódni, érdeklődni sok minden iránt, de utál tanulni?
Hát ha sikertelenséget kérdezed, akkor az valóban nem a közoktatás hibája.
Ki kell tűzni egy célt, eldönteni, hogy mit akarsz és tenni érte. Máshogy nem megy....
11 Akkor is ezt mondanád, ha például valaki tanulási nehézséggel küzd? és mint tudjuk réges-rég a távoli galaxisban még hallgattak erről az oktatási rendszeren belül-legalábbis az én időmben, nem egy ilyen gyerekről tudok. Hol volt akkor a közoktatás, hogy kiszűrje és észrevegye ezeket a gyerekeket, és segítsen nekik? Sehol.
Nem árt ha figyelembe vesszük ezt is, ha már tényekről beszélünk lustaság címszóval.
13+ Egyébként ezekből az általam említett gyerekekből kerültek ki azok, akik a jegyeik alapján gyengéknek gondolnak, de ha valami érdekli őket, akkor hallás útján tanultak,tájékozódtak és abból is a magasabb kategóriát képviselik.
A mostani pedagógusok zömének egyébként lila gőze nincs arról mi is folyt régebben oktatás gyanánt, és hogy is "foglalkoztak" a gyerekekkel és milyen elbírálásban voltak azok a gyerekek általuk, akik csonka családban éltek.
De te legalább elvégezted akkor.
Én mikor utoljára próbáltam intézményes keretek között képezni magam, felnőtt "érett" fejjel, kénytelen voltam félbe hagyni, mert már annyira herótom volt az egésztől hogy vagy félbe hagyom, vagy felkötöm magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!