Mi volt a legnagyobb dolog, amit eddig véghezvittél az életedben? Kort és nemet is írnátok?
Hidd el, a fórumozók legtöbbje kb hasonló eredményeket tud felmutatni. :D
Ha az ember nem gazdag, esélye sincs "világmegváltó" eredményeket elérni.
Mielőtt betöltöttem a 14-et, előtte nap nyelvvizsgáztam németből (komplex, nemzetközileg elismert, középfok).
(Tegyük hozzá, hogy sikerült)
Ezt egyébként megelőzte egy jó kis hardcore nyári tanfolyam (heti 15 óra, volt amikor 20), és a végén már németül álmodtam. Előtte is utáltam a nyelvet, éppen azért akartam nyelvvizsgázni, de ezek után még inkább.
Viszont, rettentően büszke vagyok rá.
Bekerültem egyetemre, az álomszakmámat tanulhatom.
5 éves minőségi, többnyire kiegyensúlyozott párkapcsolat, több, mint fél év együttélés.
De alapból az, hogy az otthoni környezetemből ki tudtam törni, és nem viszem tovább a szülői mintát (szegény munkás család, mentális betegségek), értelmiségi ember leszek, annak ellenére, hogy sokan kételkedtek bennem.
21N
Miért kell lepontozni azt, aki a kérdésre válaszol. :(
Nem azt kell pontozni, hogy neked tetszik-e az a válasz vagy sem, hanem azt, hogy a kérdés szempontjából releváns-e, amit valaki ír.
Empatikusabb lettem, megismertem önmagamat, még mindig figyelem a reakcióimat helyzetekben
Jóéjt
Egyre inkább képes vagyok uralkodni önmagamon.
Az elmúlt években rengeteget fejlődött az indulatkezelésem, levetkőztem az áldozatmentalitást, nagyrészt magam mögött hagytam a hipochondriát, és továbbra is folyamatosan fejlesztem magamat.
Ha képes leszek megbírkózni a még hátráltató rossz tulajdonságaimmal is (és az eddigiek fényében miért ne lennék), akkor még több olyan dolgok elérhetek, amikről annak idején csak álmodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!