Nem ellentmondásos az, hogy sokan utálják a cigányokat, közben meg ilyeneket csinálnak?
Kezdjük azzal, hogy én tisztában vagyok a cigányság problémájával és súlyos problémának tartom. De azt nagyon utálom amikor valaki divatból és tét nélkül cigányozik úgy, hogy azt nem is lehet tőle komolyan venni. Gondolok itt arra, hogy sok sutyerák cigányozik, aztán közbe Kis Grófóra veretik meg mindenféle más hitvány mulatós zenére. Cigányosan beszélnek, cigány szavakat használnak és úgy is viselkednek de azért szidják őket. Aztán a Lakatos Brendont is sokan istenítik olyanok akik amúgy nagy "rasszisták". Pedig ő egy köztörvényes bűnöző tróger aki a Youtube videóiban embereket fenyeget meg életveszélyesen, ordít, üvöltözik és igénytelenkedik. Ezt normális ember nem tartja poénosnak. Aztán sokan az ő szövegeit ismételgetik és felnéznek rá, istenítik, nagy embernek tartják őt.
Nem ellentmondásos, hogy utálják a cigányok de ilyen emberekre néznek fel? Ti találkoztatok már hasonlóval?
Igen igen ez a fiatalok körében nagyon el terjet az én korosztályokban még a fiatalabbaknál is 13-23 éves korosztály kb ahová én jártam gimiben is nagyon gyakori jelenség volt a mivan öcsém még ki a karoly stb stb brendon duma és nem roma embereknél hanem magyaroknál is de általában ezek a magyarok kicsi el vannak cigányosodva ahogy az előttem is említettek kicsit olyan kettős szerepet játszanak egyszer rasszista vagyok mert az a méni utánad meg lakatos humanmigelszánromán betudható annak hogy fiatalok és próbálnak suli menői lenni azáltal hogy hülyét csinálnak magukból pedi ez a fajta viselkedés irtó gáz
Második válaszoló voltam ismét
20/ roma fiú
6 vagyok.
Nem dicsértem, de amúgy nem tudtam, hogy csinált rosszat. Meg nem is arra a tipikus cigányzenére gondoltam, mulatósra inkább meg pop, van 1-2 jó.
A lakatos brendon meg tényleg csak egy bűnöző. Hosszú időre le kéne ültetni, hogy ne késelgessen meg mutasson rossz példát sokaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!