Rosszul érzem magam a szüzességem miatt. Veletek volt
már ilyen?
Figyelt kérdés
nyomaszt, hogy korulottem mar mindenki szexel, mindenki errol beszel, stb. annyira szeretnem mar en is megtapasztalni es tullenni rajta, nagyon vagyom is ra. viszont nincs senkim es valami jott menttel nem akarom elvesziteni. viszont ugy erzem ha tovabb varok nagyon fel fog emeszteni a dolog es megjobban magamba fogok fordulni, szegyellni magam emiatt, mert masok szerint eleg gyonyoru vagyok es mikor elmondom, hogy szuz vagyok vagy nem hiszik el vagy otthagynak emiatt, mert nekik szuz lany nem kell.
ez esik a legrosszabbul, hogy valaki emiatt nem akar velem lenni, neki kin egy szuz lany stb. emiatt iszonyat rosszul erzem magam. lehet hogy ez nektek nem lenne olyan nagy dolog meg nem vennetek rossz neven a szuzesseget, de szamomra ez ilyen sajnos.
Semmit sem változik tőle az életed.. sőt, inkább csak rombol, ha nem a helyén kezeled, és ha netán dugás után otthagynak.
2020. jún. 28. 17:18
12/16 anonim válasza:
Szóval, ha körülötted mindenki kútba ugrik, akkor te rosszul érzed magad, ha te nem?
És mi a francnak foglalkozol olyan pasikkal, akinek a szüzesség nem érték?
Normális társaság és normális emberek kellenének neked - szerintem rossz helyen keresgélsz és nem a megfelelően értelmes avagy érett emberekkel vagy körülvéve.
2020. jún. 28. 17:51
13/16 anonim válasza:
Nem vesztettél semmmit azokkal, akiknek "nem kell szűz lány". Nem foglalkoztak volna veled, csak rutinból rád feküdtek volna, aztán mentek vola tovább. Ne versenyként fogd fel, előbb-utóbb találkozni fogsz valakivel, aki értékelni fogja, hogy nem ment még végig rajtad a fél ország.
2020. jún. 28. 18:50
14/16 anonim válasza:
Ugyanilyen helyzetben voltam én is. 20 évesen vesztettem el a szüzességem az első barátommal. Előtte engem is nyomasztott a dolog, rosszul éreztem magam miatta és féltem, hogy ha túl sokáig várok, akkor lemaradok mindenről. De utólag visszagondolva borzasztó hálás vagyok, hogy nem adtam oda magam akárkinek, csak azért, hogy túl legyek rajta végre. Ne görcsölj ezen, mert ha kivárod a megfelelő partnert, sokkal pozitívabb élmény lesz. Szégyellni meg pláne nem kell, mert semmi kivetni való nincs abban, ha nem adod könnyen magad, sőt! A legtöbb normális pasi szerintem még örül is neki és kifejezetten izginek tartja, hogy ő az első, aki “beavathat a dolgokba” (bár általánosítani nem szeretnék, biztos van kivétel)
2020. jún. 29. 21:16
15/16 anonim válasza:
Én kifejezetten örülök neki, ha esetleg összejövök egy lánnyal, és szűz. Még érintetlen, tiszta..volt annyi esze, hogy nem adta oda a szüzességet valami jött-ment idegennek.25/f
2020. okt. 25. 05:43
16/16 anonim válasza:
Aki nem hiszi el, annak bizonyítsd be, hogy de :D aki otthagy, az meg gyökér.
Amúgy magad is megtapasztalod, hogy nem nagy dolog az elvesztése. Az lesz igazán frankó, ha olyan embert találsz, aki miatt feltéped a padlót is :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!