Mit jelent az, hogy az eddigi barátnőm nem akartak állandóan sétálni?
Tóth Szabolcs: Miért kell a lányokkal mindig sétálni? - YouTube
Állítólag ez általános. Én (is) rendszeresen szerveztem mindig programokat, oda ha menni kellett, és nem volt messze, sétáltunk. Lehet beszélgetni. Bár tudom, néha túlzásba visszem. ;)
De soha nem hallottam ezt, hogy menjünk sétálni. Jó én sokat túráztam, de túrás barátnőm nem volt. Versenytáncos és más sport űző annál inkább.
Hogy van ez?
#10 Ezzel semmi baj nincs. Csak azért írtam oda a turázást, hogy nekem amúgy semmi bajom a gyaloglással. Meg ha valaki céltalanul szeret császkálni, azt is értem.
Csak nem értettem teljesen, hogy miért nem találkoztam ezzel a problémával.
De a jelek szavazás állása szerint kitaláltam, hogy más miért. És nincs velem baj ezen a téren. Bíztos más téren több van. ;)
Cél nélkül nem szoktam császkálni. Mint minden kamasz, akkor én is mászkáltam csak úgy egyedül.
De amit te írsz, arra az is jó, hogy elsétálnálni egy kedvelt helyre, ott ellenni, majd vissza. Ettől azt hiszem minden elvárásod úgyanugy teljesül. Vagy tévednék?
A videót nem néztem meg, úgy írok.
Én imádok sétálni. :D Városban, erdőben, hegyen, tengerparton, céllal, vagy anélkül...
Exemmel rengeteget sétáltunk a belvárosban, kb minden nap lesétáltunk Oktogontól a Széll Kálmánig, illetve a Margitszigetre és a Városligetbe mentünk nagyon sokat. Vagy amikor elkísértem pokémonozni... Egyedül is szoktam csak úgy sétálgatni, van, hogy céltudatosan, van, hogy csak elindulok, és arra megyek mindig, amelyik irány a legjobban tetszik. Külföldön is így szoktam, így szoktam eltévedni mindig, amit annyira imádok. Sokszor nem is veszek helyi buszjegyet, mert csak a reptérig, meg vissza használom a tömegközlekedést.
22/L
#16 Egyedül, mással vagy másokkal turistaként császkálni, szinte mindenki szokott.
Meg fiatalon mindenki sétálgat.
Találtam egy cikk link-jét, a kommentek közt. Állítolag a lány szexre hangolódása miatt kell, meg hogy ilyenkor csak rá figyeljen a pasi(ja).
Nem tudom, de mondjuk pár pohár bor melledti beszélgetés erre alkalmasabbnak tűnik.
"Miért kell a lányokkal annyit sétálni? - WMN"
#13. Bár nem tőlem kérdezted válaszolnék a felvetésre.
"Szándék nélkül te semmit nem szoktál tenni?" Nem. Mindennek célja van, anélkül nem érdemes semmit sem csinálni.
"Ha egész nap zsong a fejed a munkád miatt, akkor egy ilyen esti séta egyenesen totális kikapcsolódás."
Ez igy van, és akkor a szándék vagy cél a totális kikapcsolódás.
Gondolj bele, még a mosogatásnak van is célja a tiszta edények. Az alvásnak is van célja a regenerálódás.
Egyetlen dolgot tudok mondani, aminek még nem tudtam rájönni a céljára. A kollégák általi magánéletben való turkálásnak. De valószinűleg azért nem értem a célját, mert engem nem érdekel más ember magánélete.
A kérdésre pedig az a válaszom, hogy szerintem azok akarnak folyton sétálni, akik villogni akarnak a párjukkal, vagy azt akarják mutatni, hogy "na látjátok, nekem is van valakim".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!