Mit tennél ha jelentkeztél egy állásra és kiderülne hogy jól fizető állás ugyan de az a dolgod hogy állj a főnököt mellett amikor eszik és ha nagyon zsíros a keze akkor bele törli a hajadba?
Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 17:14
12/14 A kérdező kommentje:
"Most ezt szó szerint kell érteni, vagy ez valami hasonlat lenne? Mert ha szó szerint, akkor kizárt. Jó, talán havi egymillióért már vállalnám" Nem csakhogy szó szerint, hanem ez lenne az egyetlen munka, minden étkezésénél, a maradék időben szabadfoglalkozás.
2020. jún. 27. 18:25
13/14 anonim válasza:
Hol találtál te erre az állásra? Amúgy nem vállalnám nem minden a pénz
14/14 anonim válasza:
Én vállalnám, ha mondjuk minimum három milliót keresnék egy hónapban vele, nem készül róla felvétel, nem.jut tovább senkihez. De csak addig csinálnám, amíg mondjuk nem lesz pénzem egy nagyobbacska házra egy jó környéken, aztán felmondanék és keresnék normális melót, amivel fenn tudom tartani magam. Szerintem ez annyira nem vészes, nyolc órában nagyon max kétszer eszik egy átlag ember és abból csak egy ebéd, ami lehet zsírosabb is. Plusz ha viszonylag kulturált az alak, akkor nem lesz full redvás a keze, mert ugye vannak evőeszkök is... Ha meg ezen kívül semmi dolgom nem lenne melóba a többi időben fejleszteném magam, hogy később jobb lehetőségeim legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!