Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka az egyetem mellett...

Munka az egyetem mellett Debrecenben? Érdemes jelentkezni a Campus Workbe?

Figyelt kérdés
Szeretnék hétvégi munkát vállalni, hogy a keresetemből kicsit könnyítsek a szüleim terhén (fizetik az albérletet stb.), de nem tudom hol keressek munkát. A Campus Workre csak úgy rátaláltam, nem tűnik rossznak csak elég kevés munkalehetőséget kínál. Valaki le tudná róla írni a véleményét és hogy érdemes-e regisztrálni?

2019. okt. 12. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Azért találtál kevés lehetőséget, mert Budapesten kívül egyik városban sincs sok lehetőség.
2019. okt. 12. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem érdemes.

Én is jelentkeztem hozzájuk, személyesen az irodában ajánlottak egy jó munkát, amire ott helyben jelentkeztem is. Volt hozzá végzettségem is, valamint ugyanazon a területen tanultam. Az ügyintéző csaj azt állította, hogy aznap hirdették meg az állást, és jó esélyem van rá.

Mondanom sem kell,hogy kb 1 órával az irodai beszélgetés után kaptam az emailt arról, hogy sajnos más kapta meg az állást. Ezzel önmagában semmi probléma nem lenne, van ilyen, hogy nem mi kapunk meg valamit. De az, hogy aznap raknak fel valamit, és alig egy óra alatt felvesznek valakit, nonszensz😂😂

Ha már dolgozni akarsz, a melódiák, schönherz klasszisokkal jobb

2019. okt. 12. 18:41
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm a választ!
2019. okt. 12. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:
32%
Inkább a Jokernèl próbálkozz, nekem velük van szerződésem.
2019. okt. 12. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!