Miért borulok ki,ha nem lehetek egyedül sokáig?
Az egész életem egyedül fogom leélni. Szélsőségesen introvertált vagyok,még mit nem,hogy én másokkal lakják együtt.
Az intim szféra mindenki joga.
Teljesen normalis. Gyerekkoromtol ugy vagyok, mint Greta Garbo. I want to be alone.
Persze nem 24/7.
Van am olyan parkapcsolat, ahol a masik abszolut egyuttmukodo es meg kozos fedel alatt is van privatszfera. De persze egyedul lakni kiraly.
Ilyen vagyok én is.Nincs benne semmi elítélendő.Nem tudom,hogy autista vagyok-e,de valószínűleg vannak ilyen hajlamaim.Egy autista mondta egy videójában-nem pontosan idézem,valami ilyesmi-az autisták nem antiszociális szörnyek,egyszerűen csak túl vannak telítődve az őket körülvevő ingerekkel,és ezt igen nehezen tudják feldolgozni.Rám ez teljesen igaz.
Azért van egy dolog,amit mondanék neked,magamból is kiindulva.Kicsit néha tágítsd a komfort zónád,mert egy idő után annyira beszűkül,hogy nagyon nehéz lesz belőle kimászni.És sajnos vagy nem sajnos,emberek között élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!