Mik azok a zenék amiket ha mond valaki, hogy hallgat, negatív benyomást kelt?
Figyelt kérdés
Nem ez alapján fogom meghatározni a zenei ízlésem nyilván, csak érdekel, hogy én teszem túl magasra a lécet, vagy ez természetes.2020. jún. 25. 18:05
11/27 A kérdező kommentje:
Ahogy látom sokan egyet értenek. Engem leginkább mondjuk az zavar ha nagyon igénytelen egy zene, mint írtak Missh meg ezek. Ettől függetlenül mindenkit Felpontoztam, jöhet meg
2020. jún. 25. 21:30
12/27 anonim válasza:
Mulatós,a magyar rap, amit már valaki írt, meg szintén írta ezt valaki, hogy dua lipa és társai és ezek a modernebb amerikai rapzenék.
13/27 anonim válasza:
Én szeretem a rap zenét, de nagyon tudja befolyásolni, hogy mások hogyan szemlélnek minket. Ha AKPH-t hallgatok, akkor nem ítélnek el még a zenei sznobok sem nagyok, ha Mr. Bustát, akkor nagyon sokan. (ez utóbbit meg is értem kicsit) :D
14/27 anonim válasza:
zenei sznobok sem nagyon*
Na,írni meg elfelejtettem. :D
15/27 anonim válasza:
De sokan utálják a rockot.. gondolom ezek a dua lipások :D
16/27 anonim válasza:
#15 sajnos szerintem elég sokan az igénytelen, erőltetett, kamukemény zenével azonosítják a rockot, pedig azért vannak bőven minőségi és ízléses előadók
17/27 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nincs olyan stílus amiből nincs legalább kettő kedvencem. Egyébként én a K-popot szeretem. Általában mindegyik ilyen szám bejön.
18/27 anonim válasza:
- Ariana Grande és a többi vonaglós popr*b@nc
- Billie Eilish
- Marilyn Manson
- mulatós, roma vagy magyar népzenei alapokra épülő (már ha lehet ilyet mondani 😆) tuc-tuc zene /nem vagyok se rasszista, se “hazaáruló”, de az ilyen zenék hallgatása tényleg kellemetlen számomra/
- egysíkú, ma divatos gumizenék a globális repertoárból
- mai futtatott hazai műmájerek: Lil G, Nemazalány, Dér Heni, Opitz Barbi...stb.
- TikTokról és hasonló internetes platformokról ismertséget szerzett csitrikék “wannabe” énekes vernyogása, akik helyett bár mindent megold az auto tune, máris önjelölt szupersztárnak képzelik magukat nulla hanggal, pl. Loren Gray, Forstner Csenge, és a többiek 😅
19/27 anonim válasza:
Marilyn Manson, death meta, sátanista zenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!