Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz, ha én nem olvastam el...

Az gáz, ha én nem olvastam el a Pál Utcai Fikúkat, mert pont azt éppen nem volt kedvem és kihagytam? Már gondolom felesleges lenne elolvasni, mert már nem tudna megfogni. 25F

Figyelt kérdés

csak azért kérdezem, mert ciki volt h nem tudtam valamit belőle, sőt semmit, mivel nem olvastam bele sem. amikor kötelező volt nyáron én azt kihatyma, kaptam 3 egyest azt mással kijavítottam. de nem érdekelt és nekem megérte.

Amúgy a Philip Pullman regények és a Narnia sorozat a kedvenceim, nameg most olvasok egy újabb ifjuságit mert eléggé gyerekes vagyok. szóval szeretek olvasni.

A diszlexiám mitt elnézést! Nem játékból nem tudtam megtanúlni helyesen írni. ( reál tárgyak mentek rendesen, van belőle diplomám is :) )

2020. jún. 23. 21:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, de pótolható, rövid regény.

Én 25 évesen olvastam el a Winnetou-t, most leszek 30.

Elolvasni sose késő egy jó könyvet. :)

2020. jún. 23. 21:19
 2/19 A kérdező kommentje:
de ez jó könyv? nem akarom az időmet valami gagyi magyar regényre fecsérelni, mert ha jó akkor LEHET elolvasom, de amúgy nem biztos. elég sok focht olvastam gyerekként kötelező címszó alatt.
2020. jún. 23. 21:24
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
És sem szerettem, de elolvastam, utólag jöttem rá, nagyon jó könyv, olvasd el
2020. jún. 23. 21:24
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Én nagyon szeretem. Adj neki egy esélyt :)
2020. jún. 23. 21:28
 5/19 anonim ***** válasza:
80%

Én az ember tragédiáját hagytam ki, mert valamiért úgy éreztem, hogy sorvasztja az agyam (ok, tudom, hogy van benne érték, de akkor is)

Nem baj, ha néha ellógsz ezt-azt, de itt tényleg a "néhán" van a hangsúly. Az iskola nem szórakozás, a kötelezőket pedig nem feltétlenül azért olvasod, mert tetszenek neked, hanem azért, mert megtanítanak bizonyos dolgokra (ha másra nem, hát szorgalomra és fegyelemre ami a kiolvasásukhoz kell) az elemzésük pedig segít hogy kifejlődjön benned az analitikus gondolkodásra való hajlam.

Amúgy nem olyan rossz maga a könyv..

2020. jún. 23. 21:47
 6/19 anonim ***** válasza:
34%

nem rossz könyv, de nem érzem pótolhatatlannak az életemben...

ha magyart akarsz olvasni, young adult/felnőtt vonalon scifi-fantasy szerű dolgokat (pullmannból meg narniából ide helyezném az érdeklődésed) olvass On Sai könyveket. elég vastagok, tehát lehet kicsit elrettentőn néznek ki, de nagyon jók :)

2020. jún. 23. 21:50
 7/19 A kérdező kommentje:
áh, inkább megnézem videón, látom fent van ncore-on, csak h ne tünjek full hülyének :D amúgy bevallom én nem csak néha hagytam ki :D A kettesért nagyon sokat kellett könyörögni, az érettségin is SZERINTEM azért kérdezett úgy a tanár, meret tudta, hogy emeltszintüztem másból, ami nem magyar és nagy valósznüséggel felvesznek. Összehozott nekem egy hármast, ezúton is nagyon nagy köszönet Olganéninek :)
2020. jún. 23. 21:52
 8/19 A kérdező kommentje:
"On Sai könyveket." Ment a zöld és lecsekkolom :) Köszi!
2020. jún. 23. 21:53
 9/19 A kérdező kommentje:
Csak azért fordult meg a fjeemben, hogy LEHET elkéne olvasni, mert nem tudtam valami idióta utalást pár napja amikor a munkatársaimmal beszélgettünk. Akkor cikinek éreztem de most újra ránéztem és ismét azt érzem, hogy jobb neki a "sarokban" xD
2020. jún. 23. 21:55
 10/19 anonim ***** válasza:
39%
1 kötelezőt sem olvastam el, mert rohadtul nem érdekeltek!
2020. jún. 23. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!