Az gáz, ha én nem olvastam el a Pál Utcai Fikúkat, mert pont azt éppen nem volt kedvem és kihagytam? Már gondolom felesleges lenne elolvasni, mert már nem tudna megfogni. 25F
csak azért kérdezem, mert ciki volt h nem tudtam valamit belőle, sőt semmit, mivel nem olvastam bele sem. amikor kötelező volt nyáron én azt kihatyma, kaptam 3 egyest azt mással kijavítottam. de nem érdekelt és nekem megérte.
Amúgy a Philip Pullman regények és a Narnia sorozat a kedvenceim, nameg most olvasok egy újabb ifjuságit mert eléggé gyerekes vagyok. szóval szeretek olvasni.
A diszlexiám mitt elnézést! Nem játékból nem tudtam megtanúlni helyesen írni. ( reál tárgyak mentek rendesen, van belőle diplomám is :) )
Nem gáz, de pótolható, rövid regény.
Én 25 évesen olvastam el a Winnetou-t, most leszek 30.
Elolvasni sose késő egy jó könyvet. :)
Én az ember tragédiáját hagytam ki, mert valamiért úgy éreztem, hogy sorvasztja az agyam (ok, tudom, hogy van benne érték, de akkor is)
Nem baj, ha néha ellógsz ezt-azt, de itt tényleg a "néhán" van a hangsúly. Az iskola nem szórakozás, a kötelezőket pedig nem feltétlenül azért olvasod, mert tetszenek neked, hanem azért, mert megtanítanak bizonyos dolgokra (ha másra nem, hát szorgalomra és fegyelemre ami a kiolvasásukhoz kell) az elemzésük pedig segít hogy kifejlődjön benned az analitikus gondolkodásra való hajlam.
Amúgy nem olyan rossz maga a könyv..
nem rossz könyv, de nem érzem pótolhatatlannak az életemben...
ha magyart akarsz olvasni, young adult/felnőtt vonalon scifi-fantasy szerű dolgokat (pullmannból meg narniából ide helyezném az érdeklődésed) olvass On Sai könyveket. elég vastagok, tehát lehet kicsit elrettentőn néznek ki, de nagyon jók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!