Fiuk! Mit gondoltok arrol, hogy minden lanynak az "alfahim" kell?
NOK VELEMENYERE NEM VAGYOK KIVANCSI!
Most, hogy ezt tisztaztuk... Van nehany lany aki folyton bedobja azt a dumat, hogy ne legyel tutyimutyi, felenek, vagy hasonlo, mert a nokbe genetikailag bele van kodolva, hogy az alfahimekre buknak es amig te nem leszel az ne vard, h baratnod lesz. Gondolom mar mindenki talalkozott ezzel a fajta gondolkodasmoddal, megha szerencsere ez a lanyok nagyreszere nem is jellemzo.
Eleve nekem fura az, hogy: ne legyel "csicska", de valtozz meg, hogy alfahim legyel es kedveljenek. Marmint az mar nem egy ugymond behodolas es "csicskulas", ha feladod magad es magadra eroltetsz valamit, csak, hogy a lanyok kedveljenek? Mert az, ha valaki feladja magat egy lany miatt az mar a papucs kategoria (legalabbis a szoban forgo nok szemeben).
Mit gondoltok errol a fajta gondolkodasmodrol amit ezek a lanyok kepviselnek es eleve mit gondoltok errol az alfahimes teoriarol?
Szerintem ha logikusan is nezzuk: nem lehet mindenki alfahim, kulonben nem alfahimnek hivnak. Masreszt meg... En ha minden not megkaphatnek akkor is eleg sokszor mondanek nemet. A nok nagyresze nekem nem kellene baratnonek, pont ezert is neha felhaborito olyan lanyok szajabol ezt hallani akiket bottal se piszkalnek (es nem csak a kulsejuk, hanem a szemelyiseguk miatt).
Egyebkent senki ne ertsen felre, semmi nogyulolet nincs bennem, nincsenek gondjaim a parkeresessel. Egyszeruen csak erdekes a tema es kivancsi vagyok arra, h masoknak mi a velemenye errol. :D
Annyi, hogy a szinvonal legalabb 1 fokkal legyen magasabban, mint az elso valaszolonal, ha irsz valamit.
En ferfikent nem ezt tapasztalom, persze van az, h buliban a szingli lanyok egy resze egy csavora hajt, de az is benne van, h ezeknek a sracoknak nincs hosszu tavu kapcsolata, mikozben sok atlagos srac meg szerez baratnot, es mindket fel elegedett a helyzetevel (a par tagjai), sok lany ugyanis kitalal vmi okot amiert rajonghat a masikert, es ha a valosag nem is ez, ok ebben szentul hisznek es elegedettek.
(Engem inkabb ez a jelenseg izgat, h ez mitol lehet)
Kb ugyan annyi no van a foldon mint pasi, es a tobbsegnek jut par, mikozben az atlag ferfi nem csajozo gep ahogy eszrevettem. Szoval most vagy majdnem minden lany megalkuszik, vagy a fenti allitasod teves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!