Ugye milyen jó lenne az élet ha nem kellenne fürdeni, hajat mosni, borotválkozni meg ilyenek??
Figyelt kérdés
Miért nem tisztítja a szervezet önmagát? miért lesz büdös? annyira utálom már ezeket. miért ilyen az élet? olyan jó lenne ha ezekre nem lenne szükség. Csak a baj van az emberi szervezettel szerintem.2020. jún. 22. 22:33
11/13 anonim válasza:
Igen, nagyon jó lenne, mert kiépülhetne a "mozgalmi turizmus", - ahol szigetekre költözhetnének az emberek és a nyüzsgő élősködők között hemperegve élhetnének MOZGALMAS életet.
12/13 anonim válasza:
Én szeretek fürödni, zuhanyozni, főleg egy szép nővel. :) Tiszta érzés , jobb Ugx bármihez bújni ha előtte a zuhany alatt volt.
Olyan jó a habos /Dave/ tusfurdovel, szappannal megmosni a hátat és meg....:)
A borotválkozassal is ki lehet alakítani egy formát az arcon, nekem van is.
Aki ritkán csinálja az lusta. :(
13/13 anonim válasza:
Borozni szoktam a kádban:D
Én amúgy az evéssel vagyok így, egy szükséges dolog, de nem tudom különösen élvezni, a gasztronómia nem érdekel, sosincs olyan, hogy megkívánnék valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!