Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugye milyen jó lenne az élet...

Ugye milyen jó lenne az élet ha nem kellenne fürdeni, hajat mosni, borotválkozni meg ilyenek??

Figyelt kérdés
Miért nem tisztítja a szervezet önmagát? miért lesz büdös? annyira utálom már ezeket. miért ilyen az élet? olyan jó lenne ha ezekre nem lenne szükség. Csak a baj van az emberi szervezettel szerintem.

2020. jún. 22. 22:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon jó lenne, mert kiépülhetne a "mozgalmi turizmus", - ahol szigetekre költözhetnének az emberek és a nyüzsgő élősködők között hemperegve élhetnének MOZGALMAS életet.
2020. jún. 23. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:
16%

Én szeretek fürödni, zuhanyozni, főleg egy szép nővel. :) Tiszta érzés , jobb Ugx bármihez bújni ha előtte a zuhany alatt volt.

Olyan jó a habos /Dave/ tusfurdovel, szappannal megmosni a hátat és meg....:)

A borotválkozassal is ki lehet alakítani egy formát az arcon, nekem van is.

Aki ritkán csinálja az lusta. :(

2020. jún. 23. 09:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Borozni szoktam a kádban:D

Én amúgy az evéssel vagyok így, egy szükséges dolog, de nem tudom különösen élvezni, a gasztronómia nem érdekel, sosincs olyan, hogy megkívánnék valamit.

2020. jún. 23. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!