Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugye milyen jó lenne az élet...

Ugye milyen jó lenne az élet ha nem kellenne fürdeni, hajat mosni, borotválkozni meg ilyenek??

Figyelt kérdés
Miért nem tisztítja a szervezet önmagát? miért lesz büdös? annyira utálom már ezeket. miért ilyen az élet? olyan jó lenne ha ezekre nem lenne szükség. Csak a baj van az emberi szervezettel szerintem.

2020. jún. 22. 22:33
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Ugyanígy vagyok vele :(.
2020. jún. 22. 22:36
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Semmiben nem lenne jobb ettől az élet, illetve semmivel sem teszi rosszabbá azt a tisztálkodás. Egy frissítő zuhany vagy egy kellemes fürdő pedig sokszor egyenesen egy pozitív plusz.
2020. jún. 22. 22:45
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Én szeretek zuhanyozni, finom szappannal dörzsölgetni magam. De a borotválkozást jó lenne hanyagolni. Bárcsak ne nőne semmi szőr az emberek testén. A hajmosást se szeretem.
2020. jún. 22. 22:45
 4/13 anonim ***** válasza:
46%

Én nem is szoktam. Tényleg jobb így.

Üdv, Sanyi

57 éves, hajléktalan

2020. jún. 22. 22:48
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Én szeretek fürdeni. Kikapcsol. Borotválkozni mondjuk utálok, nagy kár hogy borzasztóan nézek ki borostásan.
2020. jún. 22. 22:52
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Én szeretek fürdeni, meg borotválkozni is. Engem kikapcsol, meg olyan jó érzés, hogy tiszta leszek.
2020. jún. 22. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Technikailag most sem kell, csak ne nagyon menj emberek közé :D
2020. jún. 22. 23:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha az ember nem klinikai depresszios, s
2020. jún. 22. 23:20
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

8-as vagyok, tusszentettem elobb.

Na. Ha nem vagy depresszios, nem gusztustalan emberekkel kell gusztustalan furdoszoban osztoznod, akkor tok jo dolog.

Mivel nalam egyes szamu volt, szert tettem egy vizhatlan hangszorora, ami a telefonomhoz kapcsolodik, es zenet hallgatok, illoolaj, furdoso, es szertartas.

2020. jún. 22. 23:23
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

A középkori európában nem csináltak ebből problémát.

Még a nemesség is életében 1-2 alkalommal megfürdött aztán annyi.

2020. jún. 23. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!