Mire használnátok fel a pénzt, ha "korlátlan" mennyiség állna belőle rendelkezésre? Ha soha nem kéne dolgoznod, csak passzívan a büdös nagy semmiből előtted teremne amennyit akarsz?
Nálam ez tanfolyamokban, művészetek kiélésében, utazásokban, rengeteg sportban, szórakozásban és gazdasági, technológiai kutatásokban, fejlesztésekben nyilvánulna meg. Nyomot hagynék a világban, olyanokat hoznék létre a rengeteg szabadidőmben és a sok lehetőségemmel, amit előttem csak nagyon kevesen.
Ti?
Valószínűleg valami kicsit átlagnál jobb életkörülményeket teremtenék magamnak, mivel nem szeretnék elszállni, inkább a körülményeim fokozatosan javítanám. Ezután úgy döntenék, hogy valami nagy karriert építek, hogy meghatározó legyek hosszú távon. Mármint szép és jó, hogy életemben adakozok, de egyszer én is elpatkolok, szóval, jó ha valami csoport továbbviszi amit elkezdtem. Tehát, mondjuk ennyi szabadidő mellett írnék meg talán lenne egy YouTube csatornám. Lenne egy házam külön magánkönyvtárral, valami tök nagy udvarral, sok cicával. Sokat képezném magam, főleg idegennyelvek téren. Lennének hatalmas befektetéseim, hogy ha egyszer elpatkolok, valaki vihesse a jótékony tevékenységeim tovább. Nyitnék állatmenhelyeket, támogatnám a meglévőeket. Pártot is hoznék létre talán, hogy jobb irányba változtathassam az országot, csinálnánk csomó reformot, ami tök könnyű lenne anyagi részről, amíg élek. Tehát modernizálhatnám az egész ország egészségügyét és oktatását is többek között. Segítenék más országokon is, plusz szerintem ennyi pénzzel nagyon befolyásos lennék mindenütt. Konkrétan megválthatnám a világot a pénz miatti befolyásommal. Szerintem ha rajtam múlna, életem végére legkésőbb rohadt szép hely lenne a világ. I mean próbálnám elsimítani a háborús helyzeteket, leszámolnék a rasszizmussak, homofóbiával, megoldanám az éhezéses gondokat.
Na meg persze nyilván utaznék, vennék magamnak egy csomó mindent, sminket, könyveket, normális számítógépet és videójátékokat. Szerintem inkább a világot tenném szebb hellyé, és ez csomó örömöt okozna nekem alapból is, de ennek ellenére keresnék élményeket is.
Szerintem elkezdeném nagy high fashion tervezők ruháit hordani, a legmagasabb minőségű szépségápolási termékeket és parfümöket használnám.
Sok helyre elutaznék, utaznék tengeralattjárón.
Vennék egy nagyon jó budai házat.
Nyitnék egy hatalmas macskamenhelyet, ahol nagyon jó életet biztosítanék a cicáknak.
Biztos sokat adakoznék is.
Befektetném, aztán alapítványokat hoznék létre olyan célokért, amelyeket fontosnak tartok.
Talán "nagyköveteskednék" is az ügyeim mellett. Vagy másra bíznám, és csak a rózsákat vágnám a kertemben. :)
Nem tudom, mert a megváltozott élethelyzet belsőleg is alakítja az embert, és ezért előre nehéz megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!