Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire használnátok fel a...

Mire használnátok fel a pénzt, ha "korlátlan" mennyiség állna belőle rendelkezésre? Ha soha nem kéne dolgoznod, csak passzívan a büdös nagy semmiből előtted teremne amennyit akarsz?

Figyelt kérdés

Nálam ez tanfolyamokban, művészetek kiélésében, utazásokban, rengeteg sportban, szórakozásban és gazdasági, technológiai kutatásokban, fejlesztésekben nyilvánulna meg. Nyomot hagynék a világban, olyanokat hoznék létre a rengeteg szabadidőmben és a sok lehetőségemmel, amit előttem csak nagyon kevesen.

Ti?

2020. jún. 20. 17:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Vennék egy erdős birtokot, kocsival, sofőröket alkalmaznék meg biztonsági személyzetet, hogy legyenek 24 órás rendelkezésre állásban, és az erdei házamban élnék, fák között, madárcsicsergésben.
2020. jún. 20. 20:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
okos embereket segíteném belőle
2020. jún. 20. 20:01
 13/18 Metionin ***** válasza:
100%
Jó színvonalon de nem totál luxusban élnék, megvenném a házat, kocsit stb. amiért jelenleg dolgozok és gyűjtök. Utaznék, kipróbálnék sportokat. Állatmenhelyeknek fedezném az orvosi költségeit. Valamint mivel én kb. ki lettem rakva érettségi után és végigdolgoztam éjszakában az egyetemet, alapítanék egy ösztöndíjat amit olyan diákoknak adnék akiket szintén kidobtak de ettől függetlenül jól teljesítenek.
2020. jún. 20. 21:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg valami kicsit átlagnál jobb életkörülményeket teremtenék magamnak, mivel nem szeretnék elszállni, inkább a körülményeim fokozatosan javítanám. Ezután úgy döntenék, hogy valami nagy karriert építek, hogy meghatározó legyek hosszú távon. Mármint szép és jó, hogy életemben adakozok, de egyszer én is elpatkolok, szóval, jó ha valami csoport továbbviszi amit elkezdtem. Tehát, mondjuk ennyi szabadidő mellett írnék meg talán lenne egy YouTube csatornám. Lenne egy házam külön magánkönyvtárral, valami tök nagy udvarral, sok cicával. Sokat képezném magam, főleg idegennyelvek téren. Lennének hatalmas befektetéseim, hogy ha egyszer elpatkolok, valaki vihesse a jótékony tevékenységeim tovább. Nyitnék állatmenhelyeket, támogatnám a meglévőeket. Pártot is hoznék létre talán, hogy jobb irányba változtathassam az országot, csinálnánk csomó reformot, ami tök könnyű lenne anyagi részről, amíg élek. Tehát modernizálhatnám az egész ország egészségügyét és oktatását is többek között. Segítenék más országokon is, plusz szerintem ennyi pénzzel nagyon befolyásos lennék mindenütt. Konkrétan megválthatnám a világot a pénz miatti befolyásommal. Szerintem ha rajtam múlna, életem végére legkésőbb rohadt szép hely lenne a világ. I mean próbálnám elsimítani a háborús helyzeteket, leszámolnék a rasszizmussak, homofóbiával, megoldanám az éhezéses gondokat.

Na meg persze nyilván utaznék, vennék magamnak egy csomó mindent, sminket, könyveket, normális számítógépet és videójátékokat. Szerintem inkább a világot tenném szebb hellyé, és ez csomó örömöt okozna nekem alapból is, de ennek ellenére keresnék élményeket is.

2020. jún. 20. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem mondanék le arról az életről, amelyről én úgy vélem, hogy jó minőségű, de tartózkodnék az olyan dolgok felvásárlásától, amelyeket lehet, hogy egész életemben egyszer sem használnék, miután megszereztem. Szeretnék egy csendes helyen élni, jó levegőn, gyógyfürdőbe járni, egészségesen táplálkozni és a páromért is mindent megtennék, hogy lehetőleg minél kevesebb egészségügyi problémát kelljen megélnie. Feltétlenül gondoskodnék arról is, hogy ne a semmiben lebegjen, miután elhagyom az árnyékvilágot. Szeretnék egy nyugodt, csendes környezetet. Erősen hajlok arra, hogy amennyiben módomban állna, kidolgoznék és megvalósítanék egy olyan projektet, amely esélyt teremtene a talpra állásra olyan hajléktalanok részére, amelyek hajlandóak tenni is valamit annak érdekében, hogy ne az utcán kelljen leélniük az életüket. A jelenlegi szabályozás gyakorlatilag kizárja őket annak a lehetőségéből, hogy egyáltalán munkába tudjanak állni és támogatja a rabszolgatartás intézményét.
2020. jún. 21. 10:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elkezdeném nagy high fashion tervezők ruháit hordani, a legmagasabb minőségű szépségápolási termékeket és parfümöket használnám.

Sok helyre elutaznék, utaznék tengeralattjárón.

Vennék egy nagyon jó budai házat.

Nyitnék egy hatalmas macskamenhelyet, ahol nagyon jó életet biztosítanék a cicáknak.

Biztos sokat adakoznék is.

2020. jún. 21. 14:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Vennék magunknak egy belvárosi lakást, egy autót és sokat utaznék. Elmennék plasztikai műtétre.
2020. jún. 21. 20:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Befektetném, aztán alapítványokat hoznék létre olyan célokért, amelyeket fontosnak tartok.

Talán "nagyköveteskednék" is az ügyeim mellett. Vagy másra bíznám, és csak a rózsákat vágnám a kertemben. :)

Nem tudom, mert a megváltozott élethelyzet belsőleg is alakítja az embert, és ezért előre nehéz megmondani.

2020. júl. 5. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!