Hogy tudnék kevésbé rohanni mindenhová?
En pont ilyen vagyok, viszont a suhanast elvezem. Utana nem jo, az izzadva lihegve megallas.
Nem tudom, amugy te sportolsz? Nekem ez a sport is. Nem tudok futni, de irgalmatlan tempoban orakig is birom es hegyekben is. Engem maga a sietes is kikapcsol, ha lassan mennek, ideges lennek.
Ezen gondolkoztal, hogy nem levezetes-e nalad ez?
Es hogy maskor kulon sportkent is csinalhatod ugy oltozve.
Nem az a gondod, hogy mindenhova sietsz, hanem azért sietsz, mert sehol sem érzed jól magad, csak otthon. És sietsz, hogy minél előbb otthon lehess.
Hasonlóan voltam én is. Azt csináltam, hogy rövid útra indultam és feladatokat találtam ki magamnak.
Pl. számoljam meg hány rózsa virágzott az út mellett. És nem siethettem, mert figyelnem kellett, hány rózsa volt.
Vagy nézzem meg a házszámtáblákat és válasszak ki egyet, ami nagyon tetszik. Nézzem meg, hány ablakon van fehér függöny, hányon nincs és hányon van színes.
A lényeg, hogy tudatosan lelassítsd magad, és közben jól érezd magad. Vegyél mély levegőt, élvezd a friss levegőt.
Amikor észreveszed, hogy elkezdesz rohanni, kérdezd meg magadtól:
"Mi a legrosszabb dolog, ami történne, ha nem rohannék?" "Megéri?". Ha racionálisan meg tudod magyarázni magadnak, akkor rohanj tovább, ha meg nem, akkor kapcsolj vissza 2-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!