Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőket miért nem érdekli a...

A nőket miért nem érdekli a politika, a tudomány, a technológia? Miért nem érdeklik őket az érdekes dolgok? Miért csak a szépségápolás, sminkelés, divat, életmód, romantika, érzelgés, lelkizés érdekli őket?

Figyelt kérdés

2020. jún. 18. 17:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%

Sok nőt nem érdekel a sminkelés meg szépségápolás, na, minket nem is szoktak észrevenni vagy nőszámba venni a férfiak. Pedig velünk lehet beszélgetni politikáról, tudományról, van akivel technológiáról is (engem az mondjuk nem érdekel, de cserébe a filozófia, teológia, pszichológia igen).

Szóval aki olyan nőt keres, akit ránézésre a divat, cipők, smink foglalkoztat, az ne lepődjön meg, ha ezek mellett már nem marad energia a politikára. (Itt is van kivétel)

A kocsik, sör, foci meg ugyanolyan unalmas és felesleges téma, mint a divat, smink, romantika.

2020. jún. 18. 18:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdekel a tudomány és a technológia. A sportokért nem vagyok oda,viszont a sört szeretem. Programozónak készülök,hobbiból szoktam robotokat készíteni otthon.Csak hogy kicsit hencegjek is : a kedvenc robotom müzlit szed nekem reggelente a tálamba.

Magam szerelek otthon,magam festettem ki a lakásomat és még burkolni is tudok,illetve nokedlit szaggatni.Politika nem igazán érdekel,pusztán azért,mert a család állat módjára viselkedik a hallatán.Megvagyok nélküle köszönöm.

Egyetemen leszbikusnak gondoltak ezek miatt,pedig csinosan öltözködöm és a szépségápolás, sminkelés is érdekel.

Szerintem mindenkinek más az érdekes.Lehet téged az autók érdekelnek,a szomszéd Pirikét meg a virágok.Ezt el kell fogadni és hidd el,hogy ha van egy kis eszed és megfelelő hozzáállásod,akkor bármiről lehet egy jót beszélgetni.

A fentieket azért írtam le, hogy lásd nem csak nyálas,Alkonyat és cipő/táska fan hölgyek léteznek.Nézz szét egy kicsit a világban.

2020. jún. 18. 18:16
 13/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

A politika vagy a tudomány miért felsőbbrendűbb, mint az, hogy valaki empatikus, érzelmes, ért az öltözködéshez vagy a szépségápoláshoz?

Teljesen mindegy, nem kell egy nőnek se igazolni a preferenciáit, bár nyilvánvalóan te is tudod, higy a nők érdeklődési köre nagyon színes és sokrétű....

Miért érne többet valaki, akit a tudomány érdekel, mint az, akit valami más?

2020. jún. 18. 18:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Erdekel a politika, filozofia. Mellette meg a divat, sminkeles meg az eletmod is - bar a romantikatol raz a hideg. Erre varrj gombot. :-)
2020. jún. 18. 18:35
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Politika, tudomány, technológia témákhoz a férfiak nagy része se tud értelmesen hozzászólni.
2020. jún. 18. 19:58
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
11: ez is hülyeség. Aki sminkel, stb., azzal nem lehet értelmesen beszélgetni mindenféle témáról? Még itt tartunk? Aki szép, az biztosan buta? Aki nem, a tuti értelmes, okos?
2020. jún. 18. 20:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Képzeld, engem vegyesen érdekel minden. De ha férfiakkal beszélek valami társadalmilag férfiasnak tartott témában, nem meghallgatnak, hanem okítanak.
2020. jún. 18. 20:06
 18/22 anonim ***** válasza:
34%

#16 Írtam, hogy itt is van kivétel. Nem tudsz olvasni?

Illetve olyat nem állítottam, hogy aki szép, az buta. De úgy gondolom hogy minél többet foglalkozik valaki külsőségekkel, annál kevesebbet tudománnyal vagy robotikával. Valahogy így tapasztalom. Ennek semmi köze sem a szépséghez, sem az okossághoz.

2020. jún. 18. 20:10
 19/22 anonim ***** válasza:

18: kivétel mindenhol van. De a hosszú leírásoddal te egy sztereotípiát akarsz erősíteni, mint a kérdező.

És ebben nem kivételek vannak. Mert az pont azt feltételezi, hogy ritka. Közben meg a külső nem határozza meg az értelmességet, tájékozottságot, okosságot.

2020. jún. 18. 21:11
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem a külső, a külsőségek. A smink meg gucci meg ajakfeltöltés meg ilyenek. Sztereotípia? Lehet, de azért van alapja.
2020. jún. 18. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!