A nőket miért nem érdekli a politika, a tudomány, a technológia? Miért nem érdeklik őket az érdekes dolgok? Miért csak a szépségápolás, sminkelés, divat, életmód, romantika, érzelgés, lelkizés érdekli őket?
"politika"
Valóban nem érdekel túlzottan, bár vannak témák és korszakok a történelemből, ahol a politikát legalább olyan érdekesnek találtam, mint a csatákat és akkor kultúrát s társadalmat.
"tudomány"
Tudományon belül igazából csak a csillagászat vonz különösebben, a többi valóban nem érdekel, de nem mondanám, hogy azok unalmas témák.
"technológia"
A technológia fejlődése egy kifejezetten érdekes téma (elég csak a robotikára gondolni), de engem sose érdekelt annyira, hogy bővebben tanulmányozzam vagy foglalkozzak vele.
"szépségápolás",
Alapvetően ezzel mindenkinek kéne legalább annyira foglalkoznia, hogy igényes legyen.
"sminkelés"
Évente talán tízszer van rajtam smink, és akkor is a barátnőim csinálják meg nekem. Sose érdekel különösebben ez a téma, jobb szeretek természetes lenni. Mellesleg időpocsékolásnak is tartom a mindennapokban.
"divat"
Érdekes, de az én környezetemben a férfiak is időt és pénzt fordítanak arra, hogy igényesen és stílusosan jelenjenek meg. Egyébként én személy szerint sose követem az aktuális divatot, hanem a saját ízlésemet.
"életmód"
Egy értelmes és egészséges ember foglalkozik azzal, hogyan él - ez pedig teljesen nem független dolog.
"romantika"
Szólok John Keats-nek, hogy égesse el minden írását, mert láthatóan ez csak a nők privilégiuma.
"érzelgés"
Lehet túlzásba esni, de nem véletlenül fontos a lelki egészség.
"lelkizés"
Lásd az előző kifejtés.
Ennek az általánosításnak mi értelme van? Ennyi erővel én is írhatnám, hogy a férfiakat miért csak a szex, a sör és a foci érdekli? Miért nem érdekli őket a művészet, a világjárás, a nyelvek, és minden, amit én tartok érdekesnek?
Mindenki számára más témák érdekesek és attól, hogy te unsz valamit, nem jelenti azt, hogy az valóban az, mert a te véleményed semmivel nem értékesebb, mint bárki másé.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!