Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Életunt lettem? Mitől vagyok...

Életunt lettem? Mitől vagyok ilyen, mit tudnék csinálni? 18/f

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje semmihez sincs kedvem, még a barátaimmal sem tudok beszélgetni. Reggel elmegyek gyakorlatra, ott vagyok 4 óráig, ez idő alatt nagyon nem érzem jól magam, és ez egyre rosszabb lesz, és amikor haza érek akkor is ugyan ez az érzésem van. Semmit nem csinálok, csak fekszek. Annyira nehéz már ez az egész, hogy eszembe jutott már öngyilkosság is, de nem szeretnék ilyet csinálni, mert reménykedem, hogy ez meg fog változni. Azt érzem, hogy semmi értelme az életemnek, látom magam előtt, hogy felnőtt koromra egy üres lakásban leszek egyedül, elkeseredve.
2020. jún. 18. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Olvass egy kis Jordan Petersont. Sokat tanulhatsz belőle a jelen helyzetedről.
2020. jún. 18. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Sportolj valamit mindennap, jobb lesz a közérzeted tőle
2020. jún. 18. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálok elmenni futni, amikor hazaérek. Tudom, hogy nemlesz hozzá kedvem, de teszek egy próbát hátha segít.
2020. jún. 18. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Még középiskolás leszel szeptembertől? Vagy mész továbbtanulni? Merre laksz? Nagyváros, kisváros, falu, milyen messze van nagyváros? Hány ismerősöd van, akivel tudsz csinálni valamit? Barátnőd van/szeretnél? ezekre válaszolj, és megpróbálok/unk segíteni.
2020. jún. 18. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:

18 éves vagy előtted még az élet használd ki ne később gyere rá arra,hogy elcseszted az egész életed a semmittevéssel meg a depresszióval

Ha nem segit a sport akkor pedig beszélj egy phszihológussal.Ha azzal se megy és továbbra is depressziós vagy akkor pedig beszélj egy phszihiáterrel és irass fel valami kedélyjavitót

2020. jún. 18. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha bele kezdesz valamibe ne akard tökéletesen csinálni. Csináld először roszzul, de kezd el.

Fussál 8 villanyoszlopnyit egyszerre. Aztán ha megy, jöhet a többi. 8 villanyoszlopnyit kedv nélkül is le tudsz futni.

2020. jún. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!