Lányok/nők, titeket is zavar, ha "drágámozik" egy idegen vagy félidegen férfi? Hogyan reagáltok?
Nekem a hátamon feláll a szőr, van, hogy rászólok az illetőre hogy drága a jó édesanyja :D
Mennyire akadtok ki ezen?
Nekem még soha nem mondott ilyet egy idegen. Vagy soha nem mert. :)
Van tartásom, nem szoktak lekezelően beszélni velem a férfiak.
Igen, nagyon zavar. Általában meg is mondom, hogy nem vagyok a drágája.
Nyilván kivétel ez alól, ha egy kilencven éves bácsika mondja... neki nem szólok be, és az valamiért amúgy is kevésbé zavar. (De annak sem örülök.)
De amikor kb. velem egykorúak vagy alig idősebbek ilyet mondanak, az számomra olyan, mintha lenéznének. Nem gyakori amúgy azért ez, de előfordult már. Vagy, ha nem is ezt a szót használták, de valami hasonló hatásút.
3: hogy jön ide az ismertség???
És telefonon miért drágámozna egy idegen???
Egyébként nem vagyok menő. Sőt, visszafogott vagyok. Sajnálom, hogy nem ismered a tartás szó jelentését. Nem menőt, vagy nagyhangút jelent. Pont, hogy a menő, nagyhangú csajokkal szemben szokták inkább az ilyen drágámozos, meg lekicsinylő stílust elővenni a férfiak.
"van, hogy rászólok az illetőre hogy drága a jó édesanyja"
Grat, ezzel csak te is tahó szintre süllyedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!