Mire vagy irigy mostanában?
Mindenkire,
Akinek az élete (karrierje, kapcsolata, stb.) tart valamerre, és egyidős velem, hasonló lehetőségekkel indult, mint én. Olyanra nem tudok irigy lenni, aki nálam eleve gazdagabb, tapasztaltabb, idősebb, mert messze áll tőlem az az élet. Arra vagyok irigy, aki az én koromban többet ért el nálam, mert ügyesebb volt.
Én azokat irigylem, akik alapvetően erősek, egészségesek.
Akiknek volt tantárgy gimiben, amiből elég volt figyelniük és már ötösök voltak.
Akik gyorsan tanulnak.
Akiknek legalább 100 az IQ-juk.
Akik rá tudnak jönni dolgokra maguktól, van analítikus gondolkozásuk stb.
Akiknek jó a hallásuk, szaglásuk.
Akik nem fulladoznak szinte asztmás szinten a párától vagy elhasznált levegőtől.
Akik, ha sportolnak, akkor valóban javul az erőnlétük.
Akik 35 évesen műtét utáni felépülés után pár hét alatt felkészülnek 10 km futásra 6 perces kilométerekkel, úgy, hogy előtte nem annyira futott vagy a semmiből le tud tekerni 130 kilométert úgy, hogy 2 évente bringázik amúgy. Mert olyan erős, egészséges.
Aki 3 nap alatt meggyógyul a náthákból.
Tehát aki eleve életrevaló és amikor "tesz magáért", annak eredménye is van.
Pillanatnyi irigység-fellángolások szoktak lenni nálam, helyzettől függően.
Pl. egyik nap elbiciklizett a ház előtt egy ismerős nő, aki kívülről mindig olyan kiegyensúlyozott, csinos. Én ehhez képest pont azon mufurckodtam egy cigivel a kezemben, hogy milyen hulla vagyok, el vagyok úszva minden dolgommal és megint megszegtem a diétámat. Ő meg valahogy épp az ellentétemnek tűnt és irigyeltem ezért.
Tartósan viszont nem szoktam irigykedni, mert igazából mindent meg tudok oldani, csak nagyon hülye természetem van, és ezért gyakran vagyok dramatikus :D
Olyanokra ami masok ak csettintesre megvan söt nem is vàgytak ra, en meg évek ota vertizzadok, sem èrem el ugyanazt.
De talàn nem is irigység van bennem, hanem a nagy mièrtek?
Neki mièrt nekem mièrt nem?min mulnak ilyen dolgok? Élet sors?
Miért létezik ilyen jelenség?
A nagyobb àlmaim sorozatban vàlnak valora, mihelyst kitüzöm, csak epp mindig màsnàl es nem nàlam.
Pl egy idöben kocsira gyüjtöttem ill arra alapoztam hogy fenn tudjam tartani stb.
Erre bnöm bejelenti hogy kapott egy kocsit a baratjatol es most jarhat vezetni tanulni amit nem is akart.
Meg ilyenek.
Igazabol örülök neki, hogy de cuki tanulgat vezetni :), de komolyan nem értem a dolgot, ugy az egeszet nezve.
Ez sorozatos nalam.
Àlmodni sem merek lassan mert màs boldogsàgàt àlmodom meg igazabol.olyan.
Az emberi butasagra/hulyesegre es tudatlansagra. Ha ezekkel mind birnek boldogabb lennek. "Mert boldogok a lelki szegenyek" :-)
De tenyleg. Ha nem tudnek mas nyelven es nem ertenek semmihez es egy buta birka lennek, kkor pl biztosan kielegitene az higy az 5g okozza a jarvanyt ami nincs es ami ellen a legjobb lazadasi forma a maszk szandekos nem viselese es ezert konfliktusba keveredesek. Meg hasonlo ma shetkoznapi dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!