Mire vagy irigy mostanában?
Hogy a s*ggnyaló kolléga aki csal azt hiszik ő teljesít a legjobban és emiatt nekünk akik becsületesen dolgoznak meg kell döglenünk a melóban amíg az döglik...
De már pedzegetve van hogy közös erökkel fel nyomjuk, mert ez nem állapot.
Én nekem nőként emelgetéstől tönkre mehet a hátam és rohangálhatok amíg ez a 8általánost végzett helyesen írni nem tudó sz@rdarab fszt ver mert csal...
Igen irigykedem hogy nem ő megy tropára és még fenn is hordja az orrát a nem általa létre hozott dolgokon és még tőlünk is lop...
Legalább nekem is ilyen könnyű lenne...De csalás nélkül is elérhető tudom...
Irigylem azokat, akiket nem lehet felbosszantani. Ma egy BKK busz leszorított és lesodort az útról, miközben a zöldben indultam és ő a szembe sávban előzött a záróvonalat átlépve.
Órákig ki voltam akadva. Az ilyen az anyja köcsögéért megy hivatásos sofőrnek?
Irígylem azokat, akik tudnak aludni a zajban. A szomszéd 10ig füvet vágott és utána éjfélig kalapált. Nem tudom más hogy tud aludni ilyen zajok mellett.
Irígylem azokat, akik nálam kevesebb tudással többet keresnek munkában, pedig én vagyok, akik helyettük is dolgozik.
Irígylem azokat, akik igazán bátrak, mint Seneca.
Őszintén szólva senkire,mindenki legyen boldog és egészséges,nem látom értelmét irigykedni és kedvem sincs hozzá.
Drága édesanyám hajlamos irigykedni hogy ez a szomszéd ma nem főzött mert kaját rendelt tegnap erre volt irigy.
@FoxtrotLidérc
Na igen, az Intuition az az emberek negyedében van meg igazán erősen. De mások meg másban járnak élén :) végezz egy 16 személyiség tesztet és olvashatsz magadról, hogy neked mik a termesztés képességeid, amik másnak nincsenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!