Ilyen alacsony fizetések mellett,mint Magyarországon,miért fontos az embereknek,hogy okostelefonjuk legyen?
Nekem nem kell okostelefon, mert okos vagyok.
Vegye a sok hülye, akit nem zavar, hogy a telefonja okosabb nála.
41-es. Tudod miért írják egybe az "okostelefont"? Azért nem írják, hogy "okos telefon", mert akkor valóban szó szerint azt jelentené, hogy a telefon okos. Így, egybeírva viszont "átvitt" értelemben jelzi, hogy más telfonról van szó, több funkcióval, mint az alap készülékek, amikkel csak telefonálni lehet.
Ennyit a okosságodról...
Nem olvastam mindent végig, de szeretném leírni a saját gondolataimat.
Ma már 100 ezer alatt is lehet okostelefont venni. Nagyban megkönnyíti az ember életét!
Ha már a péntelenség: a villamoson lehet rajta nyelvet tanulni, az orvosi váróból vagy valami ügyintézés közben állásokra jelentkezni.
Mialatt várod a villamost, ráírni a haverra, barátra, hogy akkor ekkor és ekkor, itt és itt találkozunk.
Ennyi erővel mosógép is minek?
Az is csak kényelmesebbé teszi az életet és időt takarít meg. Régen megvoltak nélküle.
Képzeld telibeteszem a társadalmat, azért vettem okostelefont mert 100 000 forintért veszek kamerát, mikrofont, naptárt... tudod mit nem sorolom föl a legutolsó anis is tudja hogy 100 meg 100 aplikáció van ami mérfölekkel könnyít az életeden ha jól használód.
Lenyűgöző... Hogy tudott ennyi ember beugrani ennek a fickónak?!
Nem sok kommentet olvastam de ahogy észrevettem a fickó csak az egóját tágítja hogy ő milyen jól megvan a saját kőkorszakában. Mi meg a társadalmi nyomás miatt vagyunk balekok.
Jézusom... kerék és tűz nélkül is lehet élni mégsem csináljuk.
Ha 1900 lett volna gyakori kérdések akkor ez a fickó lenne az első aki megkérdezné hogy "Minek a svájci bicska egy ilyen szegény korban?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!