Ilyen alacsony fizetések mellett,mint Magyarországon,miért fontos az embereknek,hogy okostelefonjuk legyen?
Meg instant esőtérképnek, szótárnak, letöltött hangoskönyvek hallgatására buta meló közben, utazós olvasós-filmezős-zenehallgatós mindenesnek, mindenféle elakadás esetén zsebgoogle a kerék újrafeltalálása helyett, több vonalon kapcsolatot ápolni a távolabbiakkal, navigációnak, játékgépnek, bárhonnan bármikor utalni, nfc-vel fizetni is, másnál maradt hűségkártya vonalkódját villantani, fotót lőni keep jegyzetnek, bevásárlólistának, határidőnaplónak, időzítőnek, elrejtett diktafonnak, azonnali videórögzítésre, scanner helyett, ügyfélkapu lekérdezésekre és ügyintézésre, e-mailezni, bárhol elvonulni kicsapni poreszra, tartalmat fotózni blogra, tanító videókat rögzíteni, kiegészítőkkel haladó mérésekkel edzeni, konstruktív mikroszokásokat kialakítani...
Ezeket leszámítva nem jobb egy felkurblizós távbeszélőnél valóban.
Egy alap okostelefon nem kerül ám egy vagyonba...
Egyszerűen annyira felgyorsult a világ (információáramlás, kapcsolattartás stb.) hogy lényegében csak előnye van az okostelefonnak.
Nem hinném, hogy azért, mert te nem tudod/akarod/igényled kihasználni a plusz funkciókat egy egész társadalmat el kellene ítélni
Aki azért veszi, az nem is nézi meg, hogy az ő igényeinek megfelel-e a készülék. :-) Én nem azért vettem, hogy ne nézzenek nyominak. Mobiljegy, BKK futár, Természetjáró, Tesco Clubcard applikáció, EnergiApp, iCsekk, munkához Outlook és Skype applikációk, csak néhány azok közül, amiket rendszeresen használok. De tanultam már KRESZ-t is mobil applikáción.
Fényképezni jobban szeretek a Canon 1100D fényképezőgépemmel. Videó felvételhez van egy önálló videokamerám 6 órás folyamatos max üzemidővel.
Persze ott van egy a közösségi oldal, privát e-mail, de le vannak tiltva az értesítések, videót nézni nagy monitoron jobban szeretek. Olvasni meg egyelőre bőven el vagyok látva nyomtatott könyvekkel, de van, aki arra is használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!