Mit tegyek? Hogyan fogadjam el, hogy alacsony vagyok?
153,5 cm vagyok, 16 éves.
Nagyon gáznak érzem. Lány vagyok.
Mindenki jön azzal, hogy biztos cuki vagyok meg ilyesmi, de ez az, hogy nem. Tök nyomin nézek ki.
Amíg te gáznak érzed, addig ezt sugárzod kifelé is.
Rengeteg alacsony lány van, akiért oda vannak a fiúk.
Adj magadra, próbálj csinosan öltözködni.
Instán fent van Borzi Vivien fotós, keress rá. Nem sokkal magasabb nálad, úgy tudom. Megmondanád a képei alapján, h. alacsony? Szerintem nem.
Ruhát találni egyáltalán nem könnyebb, a kapaszkodókat meg könnyebb "majdnem lefejelni, de figyelni rá, hogy ne", mint nem felérni őket és dülöngélni a buszon össze-vissza, nekiesni másoknak, meg nem felérni a felső polcokat a boltban, stb. :D Ezek ilyen kisebb apróságok, engem nem zavarnak, csak mondom :)
Én is alacsony nő vagyok, nekem sose jutott eszembe, hogy ez gáz lenne. Férfiaknál sajnos tényleg nem előnyös, de nőknél semmi fura nincs benne, ha 153 cm vagy, az nem olyan brutál alacsony még. És tényleg sokan cukinak tartják az alacsony lányokat, szerinem tényleg annak is tűnnek többnyire, ez persze akkor gond, ha akinek nem olyan a személyisége és egyáltalán nem áll szándékában "cukinak" tűnni. Akkor annak kicsit jobban meg kell küzdenie ezekkel az előítéletekkel, mint mondjuk egy 175 centis, mélyhangú csajnak. Sajnos ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!