Nők! Ha nem lenne ez a szőrtelenítős elvárás, hogy a nő ne legyen szőröd, akkor is borotválnátok a lábatokat és a karotokat?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a világ egyik napról a másikra nem szólná meg azt a lányt vagy nőt, aki nem szőrteleníti a karját és a lábát, akkor ti ugyanúgy borotválnátok a karotokat és a lábatokat?
Ha igen, akkor miért?
2020. jún. 13. 17:05
51/54 anonim válasza:
Kórházban dolgozó lányok a hatvanas években is megszólták, és gyakran leszólták a szőrös lábú nőket.
Off: Amúgy anyám katolikusként szűzen ment hozzá a protestáns apámhoz.
52/54 anonim válasza:
Ez a sok minden, amit itt összehordtál, csak azt bizonyítja, hogy egy rakás divatot azért kell követni, hogy az embert ne zaklassák sutyerák bunkók.
53/54 anonim válasza:
#52 Én nem akartam senkinek beszólni.
Tudom a mondást. Ha nem szarik a paraszt, akkor nem eszik a munkás/polgár.
A nők jelemzően egymásra vannak legnagyobb hatással, ezen a téren is.
54/54 anonim válasza:
Én igen,hiszen az én lábamon szinte vaddisznószőr nő,olyan erős ,sűrű,fekete.Már 7 évesen le kellett szedni nyárra,mert kis majom voltam.Mondjuk nem szedném ilyen gyakran,csak ha már nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!