Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy fogadjam el, hogy soha...

Hogy fogadjam el, hogy soha nem lehetek vékony életem végéig?

Figyelt kérdés
Elmúlt 17 év, arról szól az életem: lefogyás, vissza hízás. Lefogyok, vissza hízok, újra lefogyok, vissza hízok, újra lefogyok és újra vissza hízok..... ez megy lassan 17 éve. Több évig tartó kövérségen, nagy nehezen lefogyok. Utána csak 1 évig bírom tartani vékonyságot. 1 évig tartó vékonyságon után, valami legbelül megtört bennem. Végül feladom elkezdem sokat enni, vissza hízom eredeti kövér súlyomat. Utoljára 110kg voltam több évig, amikor elkezdtem újra fogyókúrázni. Nagy nehezen lefogytam 50kg-ra, ezt a súlyt is, csak 1 évig bírtam tartani. Aztán idei húsvétkor, legbelül megtörtem bennem és feladtam vékonyságot. Újra elkezdtem sokat enni, azóta +10kg híztam vissza. Arra jöttem rá húsvétkor: soha életben nem leszek vékony, mert nem élet ez, amiben élek, fogyok, vissza hízok életmóddal. Én már feladtam, hogy soha nem fogom vékonyan leélni az életemet. De én nem tudom 1 évnél tovább tartani 50kg súlyomat, pedig szeretek vékony lenni. Mert az élet azt sorsot adtam nekem, hogy kövéren kell leélni az életemet. Hát ez van. Hogy fogadjam el, hogy soha nem lehetek vékony életem végéig? :'(

2020. jún. 12. 15:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
43%
Nincs olyan, hogy könnyen hízó típus. Egyszerüen le kell vinni a kalóriákat és csókolom. 15 kg-ot fogytam minden edzés nélkül, csak mert reggelit és ebédet ettem, és most is tartom magam, nem zabálok össze vissza, édességet havonta max 1-2-szer.
2020. jún. 12. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!