Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bántál meg valamit életedben...

Bántál meg valamit életedben ? Mi volt a legrosszabb döntés, amit hoztál ? Ha lenne lehetőséged, visszamennél az időben és visszacsinálnád ?

Figyelt kérdés

2020. jún. 12. 09:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Naponta van ilyen, mert rosszul döntök szinte mindig. Vagy hirtelen, de rosszul-
2020. jún. 12. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:
61%

Sok jó és meg több rossz döntésem volt eddig , de fura egyiket sem fordítanám vissza , mert akkor az életem máshogy alakult volna ...

Úgy tanítottak a szüleim merjek dönteni , ha jó , ha rossz akkor is .

Mondjuk emiatt nem is bántam megy egy döntésemet sem .

Pedig volt pár olyan amit nem kellet volna meg hozni , de így alakult változtatni nem tudok nem is akarnék rajtuk .

2020. jún. 27. 04:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Amikor a mostoha apám kórházba került, az mondta, "fogunk még mi együtt labdázni". A nyagyszüleimmel 2 naponta jártunk be hozzá. Egyszer éreztem, hogy vinnem kéne labdát, de úgy voltam vele, hogy most nem viszem, majd holnapután. Nem volt holnapután.
2021. jan. 7. 14:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszamehetnék az időben, akkor biztos, hogy nem mennék át gimnáziumba már általános iskola hatodik osztálya után, hanem általános iskolában tanulnék nyolcadik osztály végéig. Az általános iskolát végig nagyon élveztem, de a gimnáziumot egyáltalán nem szeretem. 17/L
2022. márc. 25. 22:10
 15/15 anonim ***** válasza:

14, érdekes egybeesés, nekem is a hatosztályos gimnázium volt életem egyik meghatározóan rossz döntése, rengeteg gondom abból ered, amilyen közegbe kerültem, amilyen hatást gyakoroltak rám... pedig azóta sok víz lefolyt már a Dunán.

29/N

2022. máj. 12. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!