Mit tesztek akkor, ha állandóan abba a helyzetbe kerültök, hogy tojnak a pénzetekre? Vagy ha valami meg van már beszélve és mindkettőtöknek megfelelő minden egyszerűen halogatni kezdik a dolgokat?
Például beajánl egy rokonod egy autószerelőhöz, egy másik ismerősöd is ajánl valakit, mindkettővel megbeszéled mi a problémád a kocsival, és ő mondja meg mennyiért csinálja, létrejön a megállapodás, aztán sose jó egyik időpont se.
Elmész egy harmadikhoz vagy egy márkafüggetlen szerelőhöz ismeretlenül ajánlás nélkül, aki már azzal indít, hogy nagyon sok munkája van, és nemtudja mikor, aztán mond egy háromszor akkora összeget, mint az ismerősök által ajánlottak és előadja, hogy lehetséges, hogy jövőhéten rá tudna nézni. (Ha rábízom, otthagyom a kocsit és utána kezdi halogatni, jártam már így). Egy félnapos munkáról lenne szó, minden alkatrészt adnék.
De az élet más területén is ilyeneket tapasztalataim, például ha villanyszerelőt keresek, vagy ha mondjuk éppíttetni akarok egy hűtőkamrát, vagy ablakot vagy ajtót cseréltetni egy lakáson.
De például jártam már úgy is autószerelővel, hogy azt mondta, miért az én kocsimmal foglalkozzon amikor egy újabb drágább autó szerelésért többet kérhet el (??).
Összefoglalva, hogy félnapos munkákra hetekig, hónapokig kell emberekkel egyeztetgetni, úgy hogy a pénz nem számítana, nem alkudok lefelé az általuk mondott összegből, aztán alig kezdik el a munkát vagy még azt is elhúzzák, vagy háromszoros áron végeznek hanyag munkát.
Tapasztaltok ilyesmit? Mi lehet az oka ennek?
35 Férfi vagyok.
22 éves kocsitól remegnek a szerelők, közbe 40 éves kocka ladákkal rally bajnokságok vannak...
Én ezt nem értem ne haragudjatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!