Jogosan pontoztak le?
Én jó szívvel próbálok valami választ találni erre ma -36% ot esett a válasz hasznossági százalékom. Kérdem én ez miért jó? Most le is estem 2 szintet pedig csak segíteni akartam...
Valaki elmondaná ezekkel a válaszokkal mi volt a baj?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Itt én vagyok a #1
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
Itt is #1 vagyok
De most ezért miért kell lepontozni? Légyszi ha ti is így találjátok pontozzatok fel
Egy ilyen oldal készítői nemhiszem, hogy gondolkodnak annyira a trollokon.
De nem tudhatom.
Egy nem hasznos válasz! :D
Családiba ne írj, ha érdekel a százalékod, mert ott mindent lenyomnak, még a normális válaszokat is xD Amúgy meg ahogy fent is írják, sok esetben a, a kérdező előre tudja, milyen választ vár, az összes rossz, ami ellent mond vele, b, a többség szava dönt, még ha bromság is, c, vannak random lepontozók,/vagy unatkozók.
Nem kell vele foglalkozni, néha én is kapok pl. a szépségben, hogy: Neked bejött ez a sampon? Mindenkinek más haja van, beírom, hogy nekem oké volt, de neked lehet, hogy nem lesz jó. Erre jön Kis Klaudiuszné, akinek ez a kedvenc sampona, és lenulláz, meg elkezd veszekedni XD
Nem vedd magadra.
A teás tanácsod marhaság. Ha nem vagy ilyen témában járatos (úgy, hogy te éltél már ilyet, és így van tapasztalatod, vagy kívülálló de segítő munkakörben láttál már ilyeneket), akkor inkább ne szólj hozzá. A jó szándék kevés egy haszontalan válasz hasznosnak értékeléséhez.
Persze, lepontozzák a gyökereket is, én is, és még jelentem is, hogy provokatív. Meg valamelyik nap itt egy öngyilkosságot fontolgató kérdésnél valamelyik hozzászóló még ötleteket is adott, azt is lepontoztam, és jeleztem az oldal felé, mert ez büntetendő is. Még az a kérdés is kritikus, aki le akarja nyilazni a problémás szomszédait, nem tudom, az megvan-e még, de ott is többen megpróbáltunk más módszert javasolni a kérdezőnek többségben, mert nagyobb bajba kerülhet, ha megvalósítja a tervét, mint hogyha hasznos ötleteket kap a kivitelezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!