Miért pontoztak itt le ennyire?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Az első válasz az enyém, jelenleg 2%-ban tűnik hasznosnak. Miért? Korrekten és egyszerűen válaszoltam.
Nézz meg egy "Mi a kedvenc női neved?" kérdést. Ott majdnem mindenki a nullára van pontozva.
Meg van egy kérdés "Mivel növelhető a teherbeesés esélye?" - Az a GYIK legelső kérdése is. Nos, mára csak egy kis múzeumi kiállított tárgy, ahol a kommentszekció csupán emlékkönyv és beírják, hogy "De rég vol", "Én itt xxx voltam", "Egy darabka történelem", stb. - Alatta egy valaki adott egy hasznos választ; nem sajnált időt és energiát rá, hosszasan írt, részletesen, a kérdésre válaszolt. A nullára volt pontozva. Adtam neki zöld kezet.
Itt mindenki aszerint pontoz, hogy ő maga egyetért-e a válasszal, nem aszerint, hogy az hasznos-e. Eklatáns példa, amikor a politika rovatban megkérdezik, hogy kire szavazol: csak a liberális pártokat írók vannak néha 50% felett, pedig a többi válasz is hasznos, hiszen válaszol a kérdésre és nem hülyéskedik. Ellenben a troll válaszokat vagy a kérdezőhöz intézett beszólásokat (ha a többségnek nem szimpatikus a kérdező) felpontozzák, ahogy a párkapcsolatok rovatban a férfiak szapulását is, pedig ezek semmilyen mérce szerint nem hasznosak.
Ezért hülyeség jelenlegi formájában a pontozás.
Utolsó;
///
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"
///
ez a GYIK szabályzata. Ergo a véleményed kell kifejezni velük, hiába az a kérdés, hogy "Hasznos számodra ez a válasz?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!