Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért pontoztak itt le ennyire?

Miért pontoztak itt le ennyire?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Az első válasz az enyém, jelenleg 2%-ban tűnik hasznosnak. Miért? Korrekten és egyszerűen válaszoltam.

2019. júl. 5. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szamit a pont valamiben? Szard le!
2019. júl. 5. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tele van az oldal idiótákkal. Ha szó szerint azt írom amit az előttem válaszoló, ő 89 én meg 36 százalékon állok. Szerintem zavarja az agyukat az agyrágó bogár. Vagy azt hisz, hogy egy 1450 forintos pizzánál 145 ft-ot fogsz adni. Vagy smucig, más nem jut edzembe.
2019. júl. 5. 10:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyébként végignézve egy 72%-ost találtam, mindenki 50 alatt van, függetlenül a véleményétől. Ezért hülyeség ez az egész.
2019. júl. 5. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg melyik válaszok vannak felpontozva, azok, akik nem adnak egy forintot sem. Aki máshogy gondolja, azt a többi lepontozza. Logikát ne keress...
2019. júl. 5. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Nézz meg egy "Mi a kedvenc női neved?" kérdést. Ott majdnem mindenki a nullára van pontozva.

Meg van egy kérdés "Mivel növelhető a teherbeesés esélye?" - Az a GYIK legelső kérdése is. Nos, mára csak egy kis múzeumi kiállított tárgy, ahol a kommentszekció csupán emlékkönyv és beírják, hogy "De rég vol", "Én itt xxx voltam", "Egy darabka történelem", stb. - Alatta egy valaki adott egy hasznos választ; nem sajnált időt és energiát rá, hosszasan írt, részletesen, a kérdésre válaszolt. A nullára volt pontozva. Adtam neki zöld kezet.

2019. júl. 7. 03:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenki aszerint pontoz, hogy ő maga egyetért-e a válasszal, nem aszerint, hogy az hasznos-e. Eklatáns példa, amikor a politika rovatban megkérdezik, hogy kire szavazol: csak a liberális pártokat írók vannak néha 50% felett, pedig a többi válasz is hasznos, hiszen válaszol a kérdésre és nem hülyéskedik. Ellenben a troll válaszokat vagy a kérdezőhöz intézett beszólásokat (ha a többségnek nem szimpatikus a kérdező) felpontozzák, ahogy a párkapcsolatok rovatban a férfiak szapulását is, pedig ezek semmilyen mérce szerint nem hasznosak.

Ezért hülyeség jelenlegi formájában a pontozás.

2019. júl. 7. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó;

///

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!"

///

ez a GYIK szabályzata. Ergo a véleményed kell kifejezni velük, hiába az a kérdés, hogy "Hasznos számodra ez a válasz?"

2019. júl. 7. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!