Jogosan pontoztak le?
Én jó szívvel próbálok valami választ találni erre ma -36% ot esett a válasz hasznossági százalékom. Kérdem én ez miért jó? Most le is estem 2 szintet pedig csak segíteni akartam...
Valaki elmondaná ezekkel a válaszokkal mi volt a baj?
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Itt én vagyok a #1
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
Itt is #1 vagyok
De most ezért miért kell lepontozni? Légyszi ha ti is így találjátok pontozzatok fel
1. Miert erdekel annyira ez a hulye szazalekos rendszer, hogy kerdest is kepes vagy kiirni rola, ha lepontoznak? Raadasul nem is vagy lepontozva a masodikban, mert 50% feletti az ertekeles.
2. Azert pontoztak le az elsot, mert nagyon gyerekes tanacsot adtal. A lelkileg bantalmazo anya aki kozombos a gyereke irant nem fog egy pohar teatol hipp hopp megvaltozni. Egyszeruen latszik, h korodnal fogva tapasztalatlan vagy es olyan temaban akartal tanacsot adni akihez nem ertessz. Raadasul butasagot is mondtal. Meg a szivecskek... Ez nem egy tini leliisegely oldal, sok embernek mar az a boduletes emoji mennyiseg is rossz. Ezert.
A masodik valaszodban is szinten ugy adtal tanacsot, h nincs is valos tapasztalatod. Szortelenito kremet javasolsz de meg sose hasznaltad. Mit varsz? Ha en kerek segitseget egy torta megsuteseben akkor nyilvan nem olyan valaszra varok, hogy: bar meg sose sutottem tortat, de tedd ezt es ezt. Erted mire celzok.
3. Ezzel a kerdessel most csak azt erted el, h megjobban le lesznek pontozva a valaszaid ennel a 2 kerdesnel. A trollok latni fogjak, h neked ez faj (bar meg mindig nem ertem miert) es csak azert is lefognaj szazalekolni.
A válaszokon hasznosságot pontoznak, nem jóindulatot. Ne haragudj, de értsünk abban egyet, hogy ez a zöld teás baromság, meg üljetek le beszélgetni, nem hasznos.
A második kérdéshez nem értek :D
A pontozásnak nem kell ennyire nagy jelentőséget tulajdonítani. Egyáltalán nem csak hasznosság alapján megy, hanem az alapján, mennyire értenek egyet a válaszoddal az emberek vagy ki mennyire informált, illetve milyen kérdéshez írsz.
Szexista kérdések alatt tobzódnak a nőutálók, ezotériában meg a boszorkányok, a divatban meg a balkán divatikonjai, akik megragadtak azon a szinten, hogy a cipő meg a táska egyforma színű legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!